Bünyan Belediye Meclisi 60 Kez Toplandı - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediye Meclisi 60 Kez Toplandı

Bünyan Belediye Meclisi 60 Kez Toplandı

Bünyan Belediye Meclisi 60 kez toplandı, aylık olağan meclis toplantısında gündemde meclis üyelerine plaket verildi.

05.03.2014 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Meclisi 60 kez toplandı, aylık olağan meclis toplantısında gündemde meclis üyelerine plaket verildi.

Bünyan Belediye Meclisi 60'ıncı olağan toplantısı Bünyan Belediye başkanlığı meclis salonunda yapıldı. Toplantıya tüm meclis üyeleri eksiksiz katılırken toplantının gündeminde, 2009 yılından beri birlik ve beraberlik içinde Bünyan için çalışan meclis üyelerine Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen tarafından plaket verildi.

Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, "2009 dan bu tarafa her ay yapılan olağan toplantılarımızın dışında olağan üstü toplantılarımızda olmuştur. 60 kez bir araya geldiğimiz Bünyan Belediye Meclisi olağan toplantımızda Bünyan için önemli kararlar alıp, birlikte önemli projelere imza attık. İnşallah bundan sonraki dönem de de yeni seçilecek meclis üyelerimizle birlikte memleketimizde yapacağımız çok işler var. 2009 yılından beri yaptığımız tüm çalışmalarımızda şahsıma verdiğiniz desteklerden ve omuz omuza verdiğimiz kararlarda gösterdiğiniz gayretlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmasından sonra Meclis üyelerine tek tek teşekkür plaketi sunan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen duygulu anlar yaşarken tüm meclis üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediye Meclisi 60 Kez Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement