Bünyan Belediyesi 46 Mahallede Herkes İçin Hizmet Üretiyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi 46 Mahallede Herkes İçin Hizmet Üretiyor

Bünyan Belediyesi 46 Mahallede Herkes İçin Hizmet Üretiyor

İlçe genelinde birçok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Yünören, Akmescit ve Yeni Süksün Mahallesinde başlatılan kilit parke yol döşeme çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

18.08.2016 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlçe genelinde birçok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Yünören, Akmescit ve Yeni Süksün Mahallesinde başlatılan kilit parke yol döşeme çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor. Mahallede birçok cadde ve sokak kısa sürede kilitli parkeyle kaplanarak vatandaşlara daha rahat bir ulaşım imkanı sunuluyor.

Bütün Şehir Yasası ile Kayseri'nin en çok belde belediyesi kapanan ilçesi durumunda olan Bünyan'da Bünyan Belediyesi alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilçe merkezini modern adımlarla geleceğe hazırlarken bütün şehir yasası ile hizmet sınırlarına dahil olan eski belde ve köylerde de en büyük sorunlardan biri olan yol sorununu çözüm getirmeye devam ediyor.

Bünyan Belediyesi ekipleri aynı anda birçok mahallede yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce belde belediyesi olan Yeni Süksün ve Akmescit Mahalleleri ile yine yeni mahalle olan Yünören'de kilitli parke yol yapım çalışmaları başladı ve devam ediyor. Belediye ekipleri, belirli bir program dahilinde yoğun tempoda çalışıyor.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Özellikle bütünşehir yasası ile ilçeye sonradan bağlanan mahallelerin yol sorunlar vardı. Bu sorunları çözmek adına gayretle çalışıyoruz ve çözüyoruz. Amacımız ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın daha rahat bir ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamaktır." dedi.

Bünyan Belediyesi yeni yolların yanı sıra spor sahaları, çocuk parkları, mesire alanları ve sosyal tesisler inşa edip hizmete sunarak bu mahallerde sosyal hayatın canlı kalmasını sağlıyor. Vatandaşlar ise gayretli çalışmalarından dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu ve belediye ekiplerine teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi 46 Mahallede Herkes İçin Hizmet Üretiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement