Bünyan Belediyesi Araç Filosunu Genişletmeye Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi Araç Filosunu Genişletmeye Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi Araç Filosunu Genişletmeye Devam Ediyor

Bünyan belediyesi ilçede ilklere ve yeniliklere devam ediyor.

14.07.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan belediyesi ilçede ilklere ve yeniliklere devam ediyor. Her geçen gün yeni bir gelişmeye imza atarak marka belediyecilik yolunda emin adımlarla ilerleyen Bünyan Belediyesi araç filosuna yeni bir yol süpürme aracı kattı.

Daha önce 4 yeni çöp kanyonu ile temizlik birimini güçlendiren Bünyan Belediyesi araç garajını genişletmeye devam ediyor. Bünyan Belediyesinin tarihindeki ilk yol süpürme aracı bugün Bünyanlılara tanıtıldı. İlk sürüşü Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun yaptığı araç Bünyan Cadde ve sokaklarında temizliğe başladı.

Düzenli ve temiz bir çevre için yol süpürme aracının önemli olduğunu vurgulayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bu aracın çevre temizlenmesi çalışmalarında kendilerine büyük kolaylıklar sağlayacağını ifade etti.

Başkan Gülcüoğlu yaptığı açıklamada: " Malumunuz yeni hinterlant yasası ile hinterlandımız oldukça genişledi. Bu çerçevede Bünyan Belediyesi ilçe belediyelerden en fazla beldesi olan ve en fazla beldesi kapanan ilçedir. Buna bağlı olarak artan iş yükümüzle birlikte iş makinelerimiz ve araç parkımızı genişlettik. Yeni çöp toplama araçlarının yanı sıra yeni bir yol süpürme aracı getirdik. Bu gün hizmete başsaldı. İnşallah bundan sonrada devam edeceğiz. Hayırlı olsun durmak yola devam" dedi.

Araç parkına yeni bir temizlik aracı kazandırdıkları için mutlu olduklarını belirten Başkan Gülcüoğlu Hizmetlerin devamı adına önümüzdeki dönemlerde bu tarz araçları parklarına katmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi Araç Filosunu Genişletmeye Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement