Bünyan Belediyesi Depo Sahasını Genişletiyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi Depo Sahasını Genişletiyor

Bünyan Belediyesi Depo Sahasını Genişletiyor

Bünyan Belediyesi genişleyen hizmet sınırları ve genişleyen araç flosu nedeniyle ihtiyaçlara cevap veremeyen depo sahasında genişletme ve temizleme çalışması yürütüyor.

18.06.2015 09:49  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi 6360 sayılı Büyükşehir Yasasıyla birlikte genişleyen hizmet sınırları ve genişleyen araç flosu nedeniyle ihtiyaçlara cevap veremeyen depo sahasında genişletme ve temizleme çalışması yürütüyor.

Her geçen gün bir yeniliğe, her gün farklı bir hizmete imza atan ve 'Marka Belediyecilik ' parolasıyla Bünyan için kalıcı hizmetler üreten Bünyan Belediyesi'nde gelişme ve büyüme devam ediyor. 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile hizmet sahası 13 mahalleden 44 mahalleye, hizmet edilen birey sayısı ise 12 binden nerdeyse 30 bine yükselmişti. İhtiyaçlar doğrultusunda kendisini yenileyen ve araç filosunu genişleten Bünyan Belediyesi, artık gelişen ilçeye hizmet vermekte, ihtiyaçları karşılamakta zorlanan Belediyeye ait depo sahasında alan açma ve saha genişletme çalışması yaptı.

Bünyan Belediyesi depo sahasında bulunan tepeliği iş makineleriyle ortadan kaldırarak, depo sahasında bir bütünlük sağlamayı, iş makinelerinin ve araçların rahat giriş çıkış yapmasını ve geçmişin borç yükünü üzerinden atarak hızla gelişen Bünyan'a daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. Bir dönem araçların benzin bulamadığı için kontak kapattığı Bünyan Belediyesi'nde şuanda yaşanan hızlı gelişme ve büyüme herkesi memnun ediyor.

İlçede yaklaşık 25 farklı noktada devam eden çalışmaları yerinde inceleyen ve depo sahasında yürütülen çalışma hakkında yerinde bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; ilçeyi bütün dinamikleri ile harekete geçirdiklerini ifade ederek, bu yaz mevsimini en verimli şekilde değerlendirmek adına belediye birimlerine bağlı ekiplerin 25 farlı mahallede çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu, özellikle Fen İşleri ile Park ve Bahçeler alanlarında ilçenin eksiklerini ve ihtiyaçlarını bu yılsonuna kadar tamamlamak için gayret ettiklerini belirtti.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu gelişen ve büyüyen Bünyan'a daha iyi hizmet üretmek adına artık ihtiyaçları karşılamayan belediyeye ait depo sahasının genişletilerek daha kullanışlı ve modern bir hale getirmek için çalışmaların yapıldığını sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi Depo Sahasını Genişletiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement