Bünyan Belediyesi Fatih Mahallesi'nde Çalışmalara Başladı - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi Fatih Mahallesi'nde Çalışmalara Başladı

Bünyan Belediyesi Fatih Mahallesi\'nde Çalışmalara Başladı

Bünyan Belediyesi bu yılki programı kapsamında Fatih Mahallesi’nde yol bakım-onarım ve yeni yolların açılması için çalışmalara başladı.

15.06.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi bu yılki programı kapsamında Fatih Mahallesi'nde yol bakım-onarım ve yeni yolların açılması için çalışmalara başladı.

Daha önce Bünyan Merkezde Cumhuriyet ve Sümer Mahallelerinde çalışmalara başlayan ve büyük ölçüde tamamlayan Bünyan Belediyesi bu yıl ki programı dahilinde olan Fatih Mahallesi'nde de yol yapım, bakım- onarım ve yeni yolların açılması için çalışmalara başladı.

Gelecek yılsonuna kadar Bünyan'da yol sorununu tamamen ortadan kaldırma hedefliyle çalışan Bünyan Belediyesi, kronikleşmiş sorunlara kalıcı çözümler üreterek hedefi doğrultusunda çalışmaya devam ediyor. İlçede birçok yeniliğe ve ilke imza atan Bünyan Belediyesi, bu kapsamda Bünyan'ın 44 mahallesinde nerdeyse bütün cadde ve sokakları yeniliyor.

Bünyan'ın belediyecilik tarihinde bir ilke imza atarak tek seferde 200 bin metrekareye yakın bir yol çalışması başlatan Bünyan Belediyesi, merkezde başlatılan hizmetlerin yanı sıra, Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dagardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Girveli, Güllüce, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Sıvgın, Yağmurbeyli, Yenisüksün, Ağcalı, Köprübaşı, Samağır, Karadayı, Kösehacılı, Akmescit, ve Yünören gibi yeni bağlanan belde ve mahallerde de çalışmaların birçoğuna başlamış olup bunlardan bir kısmını da tamamladı.

Bünyan Merkezde Cumhuriyet Mahallesi'nde nerdeyse bütün cadde ve sokakları yenileyen Bünyan Belediyesi, Sümer Mahallesi'nde de yaya kaldırımı ve çevre düzenleme işi gerçekleştirdi. Hizmetlere ara vermeden devam eden Bünyan Belediyesi Fatih Mahallesi'nde de yol yapım, bakım-onarım ve yeni yolların açılması için çalışmaları başlattı. Fatih Mahllesin'de Cadde ve sokakları yenileyecek olan Bünyan Belediyesi, özellikle yağışlı havalarda vatandaşları zor durumda bırakan tozlu, çamurlu ve bozuk yollardan tamamen kurtararak, Fatih Mahallesi'ne yeni bir görüntüye kavuşturacak.

İlçede devam eden çalışmaları değerlendiren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu;" İlçemizin birçok noktasında ekiplerimiz aynı anda hemşehrilerimizin ayağı çamura değmesin diye çalışıyor. Bu yıl için 200 bin metrekarelik bir yol yapım çalışması planlıyoruz. Tabi ihtiyaca göre bu rakam artırılabilirde. Yapılan hizmetlerin şimdiden ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi Fatih Mahallesi'nde Çalışmalara Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement