Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş idarecileri ve belediye meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

09.07.2015 14:21  Güncelleme: 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluş idarecileri ve Belediye Meclis Üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Bünyan Belediyesi düzenlediği iftar programları ile ilçenin farklı kesimleriyle bir araya gelemeye devam ediyor. Daha önce şehit aileleri, yetimler, engelliler, imamlar, mahalle muhtarları ve belediye personeliyle iftarda buluşan Bünyan Belediyesi, düzenlenen iftar yemeğiyle Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşu idarecileri ile belediye meclis üyeleriyle buluştu. Bünyan Belediyesi tarafından Bünyan Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftara, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Başaran, Müdürü Garnizon Komutanı Jandarma Yzb. Kadir DOĞAN, İlçe Emniyet Müdürü Gürsel DEMİR, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve aileleri katıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen iftarda konuklarıyla teke tek ilgilenerek misafirlerini kapıda karşılayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederken, Ramazan ayının birleştiriciliği üzerinde durdu.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Ramazanlar birlik ve beraberliğin, İslami duyguların ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bu günler yardımlaşmanın, bedeni ibadetlerin yoğunca yapıldığı günlerdir. Rabbim hepimizin yaptığı ibadetleri kabul etsin diyorum. Ne yazık ki dünyanın farklı coğrafyalarında Myanmar'da, Arakan'da, Doğu Türkistan'da Filistin'de Suriye'de Müslüman oldukları için zulme maruz kalan kardeşlerimiz var duamız o kardeşlerimizin de huzur içinde bir ramazan ayı geçirecekleri günlere biran önce kavuşmalarıdır" dedi.

Konuşmasında davetlilere birde müjde veren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları Bünyan'ın doğalgaz yatırımıyla ilgili önemli bir gelişmeyi paylaşarak, Bünyan'ın doğalgaza kavuşması için yoğun bir gayret gösterdiklerini ve yatırım takvimini bir yıl öne çektiklerini bir aksaklık yaşanmadığı takdirde bu yıl çalışmaların başlayacağını söyledi. Bünyan'ın ve Bünyanlıların her şeyin en iyisini hak ettiklerini belirten Başkan Gülcüoğlu, geç kalmış hizmetlerin ivedilikle ilçeye kazandırılması için çalıştıklarını ifade etti.

Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan ise yaptığı konuşmasında düzenlenen iftar programı nedeniyle Bünyan Belediyesi'ne ve Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür etti. İftar programı yapılan dua ile sone erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement