Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Güllücelilere Unutamayacakları Bir Gece Yaşattı - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Güllücelilere Unutamayacakları Bir Gece Yaşattı

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Güllücelilere Unutamayacakları Bir Gece Yaşattı

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Güllüce Mahallesinde her yaştan yüzlerce mahalle sakinini aynı sofrada bir araya getirdi.

21.06.2016 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Güllüce Mahallesinde her yaştan yüzlerce mahalle sakinini aynı sofrada bir araya getirdi.

Bu yıl Bünyan Belediyesi tarafından mahallerde düzenlenen İftar Buluşmalarının üçüncüsü Güllüce mahallesinde düzenlendi. Mahalle meydanında düzenlenen İftar Buluşmasına Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe Belediye meclis üyeleri ve her yaştan yüzlerce Güllüce sakini katıldı.

İftar yemeği sonrası sahnelenen Hacivat-Karagöz, Sihirbaz, Aşık ile Maşuk, Meddah ve Tasavvuf musikisi gösterileri özellikle çocuk ve kadınlar tarafından ilgiyle takip edilirken, Güllüce mahallesi sakinleri gönüllerince eğlendi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberliğin kardeşlik ve dostluğun en yüksek duygularla, en ileri seviyede yaşandığı bir ramazanı idrak ediyoruz. İnşallah bu ramazanın mazlumlar coğrafyasında akan kanın durmasına, tüm İslam Coğrafyasının tek bir yumruk olarak yeniden birliğine, dirliğine ve yeniden uyanışına vesile olmasını diliyorum." ifadelerinde bulundu.

Hep birlikte Bünyan için çalıştıklarını söyleyen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Bize verdiğiniz destek hepimizin malumudur bu çerçevede şahsım çalışanlarım ve teşkilatımız adına hepinize teşekkür ediyorum. Göreve gelip hizmet startını verdiğimiz Güllücemizi hep birlikte el ele gönül gönüle yeniden ihya ve inşa edeceğiz. Her zaman aratarak hissettiğim desteğiniz için ayrıca yürekten teşekkür ediyorum. Sizler olduğunuz sürece bizler sizin hizmetkarınız olmaya devam edeceğiz." dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu güllüce sakinlerinin Ramazan bayramını da şimdiden kutlayarak sözlerine son verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi İftar Buluşmaları Güllücelilere Unutamayacakları Bir Gece Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement