Bünyan Belediyesi'nin 2016 Yılı Mali Bütçesi 26 Milyon Lira - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi'nin 2016 Yılı Mali Bütçesi 26 Milyon Lira

Bünyan Belediyesi\'nin 2016 Yılı Mali Bütçesi 26 Milyon Lira

Bünyan Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Aralık ayı meclis toplantısını yaptı.

08.12.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 20. maddesine istinaden 2015 yılı Aralık ayı meclis toplantısını yaptı. Mecliste biri ek olmak üzere 6 gündem maddesi görüşüldü.

Bünyan Belediye Meclisi Aralık ayı olağan toplantısında yer alan maddeler tek tek görüşülerek karara bağlandı. Belediyeye yeni araç ve ekipmanların alınması, yeni imar planları gibi maddelerin oy birliği ile kabul edildiği mecliste Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; Bünyan Belediyesi'nin 2016 yılı mali bütçesinin 26 milyon lira olarak planlandığını hatırlattı. Başkan Şinasi Gülcüoğlu; "Bünyan Belediyesi'nin 2016 yılı performans bütçesi kabul edilmiştir. 2016 yılı bütçemiz, geleceğin Bünyan'ını hazırlarken atılacak adımlar ve yapılacak yatırımlar göz önüne alınarak belirlenmiştir" dedi. 2016 yılı bütçesinin Bünyan'ı daha da ileri götürecek, vizyonu olan bir bütçe olarak tanımlayan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Gerçekçi bir bütçe hazırladık. Bu bütçe tabi ki Bünyan'a yeterli değil. Bütçemizi artırabilmek adına meclis üyelerimiz ile birlikte çalışmalar yapacağız. 2016 yılı bütçemiz Bünyan'a hayırlı olsun" dedi. Belirlenen Bütçenin büyük bir kısmının yapılacak olan yeni yatırımlara ayrıldığını belirten Başkan Gülcüoğlu: "Bilimsel araştırmalar gösteriyor ki ilçemiz önümüzdeki birkaç yılda önemli bir nüfus artışı yaşayacak. Bu nedenle ilerleyen yıllarda yeni sorunların ortaya çıkmaması için gerekli alt ve üst yapı çalışmalarının yapılarak eksiklerin biran önce giderilmesi gerekiyor. Bizden beklenen hizmetler var. Hemşehrilerimizin beklentilerine yerinde ve zamanında cevap vermek, ilçemizi geleceğe hazırlamak adına 2016 yılı için planladığımız bazı yatırım ve projeler var. 2016 yılı bütçemizi bu doğrultuda hazırladık. Belirlenen bütçenin büyük bir kısmını ise ilçemize yeni bir vizyon kazandıracak bu yatırım ve projeler için ayırdık" şeklinde konuştu.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; belirlenen bütçenin Bünyan için hayırlı olmasını dileyerek, 2016 yılı içinde Bünyan'ın çehresini değiştirecek projelerin hayata geçirileceğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi'nin 2016 Yılı Mali Bütçesi 26 Milyon Lira - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement