Bünyan Belediyesi Yeni Bünyan'a Yakışır Tesisler Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesi Yeni Bünyan'a Yakışır Tesisler Yapıyor

Bünyan Belediyesi Yeni Bünyan\'a Yakışır Tesisler Yapıyor

Alt ve üst yapısıyla adeta bir şantiyeyi andıran Bünyan’da Bünyan Belediyesi ilçedeki gençleri spora yönlendirmek ve ilçeye sosyal bir hareketlilik kazandırmak için 9 farklı mahalleye 9 halı saha yapıyor.

05.08.2016 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alt ve üst yapısıyla adeta bir şantiyeyi andıran Bünyan'da Bünyan Belediyesi ilçedeki gençleri spora yönlendirmek ve ilçeye sosyal bir hareketlilik kazandırmak için 9 farklı mahalleye 9 halı saha yapıyor.

Bünyan Belediyesi doğalgaz, içme suyu projesi, enerji hatlarının yer altına alınansı, sıcak asfalt, kilitli parke gibi alt yapı imar ve şehircilik planyalamaları ve projelerinin yanı sıra sosyal hayata canlılık katmak için de hamalı bir çalışma sergiliyor.

Bünyan Belediyesi tarafından sosyal ve sportif çalışmalar kapsamında ilçe'nin 9 farklı mahallesine halı saha ve çocuk oyun parkı yapılarak ilçe gençleri ve çocuklar spora yönlendirilecek. Bu kapsamda Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Sümer, Büyük Tuzhisar ve Elbaşı mahallelerinde halı saha ve çocuk oyun parkalarının yapımına başladı. Kısa sürede tamamlanacak yeni tesisler inşa edilen modern Bünyan'a renk katacak insanlara nefes aldıracak.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçenin farklı mahallerinde gençler ve çocukların kullanabileceği 9 halı sahanın inşa edilmeye başlandığını söyledi. Başkan Gülcüoğlu, "Çocuklar ve gençlerimizin rahat, güvenli bir ortamda futbol oynayabilecekleri halı sahalarımızın yapımına başladık. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizin farklı mahallelerinde yeni sosyal donatı alanlarını hizmete sunacağız. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun. Gençlerimiz geçen yıl yaptığımız alanlarda çeşitli spor müsabakaları düzenliyor. Yeni yapılan tesislerle daha fazla kıtalımın olduğu yeni organizasyonları hayata geçireceğiz. Gençlerin ve çocukların daha sağlıklı spor ve yaşam alanlarına kavuşması için yakında Bünyan Belediyesi olarak yeni tesisleri hizmete sunacağımızı müjdelemek istiyorum." diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesi Yeni Bünyan'a Yakışır Tesisler Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement