Bünyan Belediyesinden Yatırım Atağı - Son Dakika
Yerel

Bünyan Belediyesinden Yatırım Atağı

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, göreve geldikten itibaren hem borç ödediklerini hem de yatırım yaptıklarını söyledi.

24.10.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, göreve geldikten itibaren hem borç ödediklerini hem de yatırım yaptıklarını söyledi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Gülcüoğlu, görevi devraldıklarında 17,5 milyon lira civarında belediyenin borcu bulunduğunu, bu borcun 7 milyon lirasını ödediklerini belirtti.

Borç ödemenin yanı sıra yatırama da devam ettiklerini aktaran Gülcüoğlu, ilçede 10 milyon lira civarında yatırım yaptıklarını da kaydetti.

Gülcüoğlu, ilçede 9 park ve 4 spor kompleksini hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Gülcüoğlu, ilçede 44 mahallede 300 bin metrekare civarında parke yapıldığını, hedeflerinin yıl sonuna kadar 400 bin metrekarenin üstüne çıkmak olduğunu ifade etti. Başkan Gülcüoğlu, gelecek yıl da 500 bin metrekare parke yapılmasının planladığını söyledi.

Bünyan'da doğalgazın gelecek yıl kullanılmaya başlanacağını belirten Gülcüoğlu, "Bünyan doğalgazı en hızlı şekilde kullanacak yerlerden biri olacak. İşlemleri çok hızlı hallettik. İki mahallede alt yapı çalışmaları tamamlandı. Gelecek yıl ilçe merkezine gaz verilmeye başlanacak. Kayserigaz tarafından yaklaşık 8 milyon dolar yatırım yapıldı" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesiyle 100 kilometre civarında sıcak asfalt döktüklerini belirten Gülcüoğlu, bazı mahallelere de umumi tuvalet yaptıklarını kaydetti.

Kayseri ve Civarı Elektrik A.Ş. tarafından yaklaşık 30 milyon lira yatırımla ilçe merkezindeki elektrik kablolarının yerin altına alınmaya başladığını aktaran Gülcüoğlu, borçları olmasına rağmen yatırım yapmaya devam ederek, ilçe halkına hizmetlerini sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bünyan Belediyesinden Yatırım Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement