Bünyan'da Dev Gençlik Yürüyüşü - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Dev Gençlik Yürüyüşü

Bünyan\'da Dev Gençlik Yürüyüşü

Bünyan Belediyesi’nin katkılarıyla Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen ‘Gençlik Yürüyüşü’ yüzlerce Bünyanlı gencin katılımı ile gerçekleştirildi.

16.05.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi'nin katkılarıyla Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen 'Gençlik Yürüyüşü' yüzlerce Bünyanlı gencin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bünyan Belediyesi ve Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen gençlik yürüyüşü yüzlerce gencin katılımı ile renkli görüntülere sahne oldu. Bünyan Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu kahvaltıyla başlayan yürüyüşe; Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Bünyan Kaymakamı Muhammed Lütfi Kotan, Bünyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Özbay, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Yaklaşık 5 kilometre süren Gençlik Yürüyüşü'nde genç öğrenciler davul ve zurna eşliğinde, coşku içinde yürüdü. Bünyan Belediyesi'nin yürüyüş için özel olarak hazırlattığı şapka ve tişörtleri giyen protokol üyeleri ve öğrenciler davul ve zurna eşliğinde yürüyüşte eğlencenin tadını çıkarttı.

Düzenlenen yürüyüşe ilişkin konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, "Geleceğimiz olan gençlerimiz için geleneksel olarak düzenlediğimiz 'Gençlik Yürüyüşümüzü' bu yılda coşkulu ve kalabalık bir katılımla gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz" dedi.

Başkan Gülcüoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Geleceğimizin mimarı olan, gelecek umutlarımızı omuzlarında taşıyan gençlerimiz için Bünyan Belediyesi olarak her zaman üzerimize düşeni yaptık. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar Bünyan Belediyesi olarak eğitim alanında birçok çalışmaya imza attık. Gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunma adına, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle her zaman koordineli bir çalışma yürüttük. Bu günde Gençlik Haftası kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenlediğimiz Gençlik Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Belediye olarak gençlerimizin donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapıyor ve onlara her türlü desteği veriyoruz. Bilindiği üzere Bünyan eğitim alanında bölgesinde bir cazibe merkezi ve bizde bunun bilinciyle adımlar atıyoruz. Bu vesile ile şimdiden gençlerimizin 'Gençlik Haftası'nı ve Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum."

Yenileme çalışmaları tamamlanan Bünyan Belediyesi Sosyal Tesisleri Önünden Başlayan yürüyüş Bünyan ilçe merkezinde sergilenen halk oyunları gösterisi ile son buldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Dev Gençlik Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement