Bünyan'da Doğalgaz Çalışmaları Yüzde 90 Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Doğalgaz Çalışmaları Yüzde 90 Tamamlandı

Bünyan\'da Doğalgaz Çalışmaları Yüzde 90 Tamamlandı

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede devam eden doğalgaz çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi.

08.08.2016 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede devam eden doğalgaz çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığını söyledi.

Hızla devam eden alt ve üstyapı çalışmaları ile adeta dev bir şantiyeyi andıran Bünyan'da çalışmalarda yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Doğalgaz, içme suyu kanal ve kanalizasyon, enerji hatlarının yer altına alınması gibi ağır alt yapı çalışmalarının olduğu Bünyan'da her şey yeniden inşa ediliyor. Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu yaptığı açıklamada Bünyan doğalgaz çalışmalarının yüzde 90 oranına yaklaştığını belirtti.

Bir aksilik yaşanmadığı takdirde bu yılsonuna doğalgazın kullanılabileceğini belirten Başkan Gülcüoğlu; "İlçemizde devam eden doğalgaz çalışmalarında yüzde 70'i bitmiş, testleri yapılmış, gaz verilebilir duruma gelinmiştir. Bünyan'ın bütün altyapı değişiyor. Bu anlamda kentimize doğalgaz getiriyoruz. Bununda verdiği bir sıkıntı var bunu da biliyoruz. Bununla birlikte bütün bu çalışmaların bir kez yapılıyor olması inşallah önümüzdeki dönemlerde daha da rahat edeceğimizin bir göstergesidir. Ben vatandaşlarımızdan biraz daha sabır istiyorum" dedi.

Başkan Gülcüoğlu vatandaşın çalışmaları yakından takip ettiğini ve hassasiyetle karşıladığını, kendilerine duyarlılıkları ve yardımcı oldukları için teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Yapılan alt ve üstyapı değişimi, yeni tesisler ve kamu yatırımları ile Bünyan Kayseri'nin son yıllarda dikkat çeken ilçesi haline geldi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Doğalgaz Çalışmaları Yüzde 90 Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement