Bünyan'da Haşeratla Mücadele Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Haşeratla Mücadele Devam Ediyor

Bünyan\'da Haşeratla Mücadele Devam Ediyor

Bünyan Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte başlayan haşerat ve böceklerle mücadele kapsamında ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

20.05.2015 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte başlayan haşerat ve böceklerle mücadele kapsamında ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Mevsim şartlarının elverdiği zamanlarda başlayan ilaçlama çalışmalarının periyodik olarak sürdüğünü belirten Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, bu alanda sorumlu personelin yeni alınan araç ve ekipmanlarla aralıksız hizmet verdiğini söyledi. Başkan Şinasi Gülcüoğlu, haşeratla mücadelenin ilaçlama çalışmalarıyla aralıksız sürdürüldüğünü kaydederek, çalışmaların yeşil alan, park, bahçe, rögar ve kanalların bulunduğu alanlarda devam ettiğini ifade etti.

Başkan Gülcüoğlu sinek, sivrisinek ve benzeri kanatlı hayvanların, daha yumurta halindeyken üremesini engellediklerini dile getirerek, "Kış sezonunun hemen sonunda larvasit mücadelesini başlatıp yeşil alan, çöp bidonları, rögarlar, fosseptik çukurları, dereler ve sulama kanallarının bulunduğu bölgelerde ağırlık verdiğimiz ilaçlama ile haşeratsız bir yaz geçirmek için çalışıyoruz." dedi.

Larvayla mücadelede yeni alınan ekipmanlarla çalışmaların daha da kolaylaştığını kaydeden Başkan Gülcüoğlu, "Mart ayı itibariyle başlamış olduğumuz çalışmalar başta Bünyan merkez olmak üzere bütün mahallelerimizin cadde ve sokaklarında devam ediyor. Mahallelerimizde sinek, sivrisinek ve diğer haşeratla mücadele ediliyor. Amacımız doğal çevreyi ve insan sağlığını koruyarak, vatandaşımızın sağlıklı bir ortamda yaşamasıdır" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Haşeratla Mücadele Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement