Bünyan'da Hıdrellez Coşkusu Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Hıdrellez Coşkusu Yaşandı

Bünyan Belediyesince düzenlenen Geleneksel Köprübaşı (Ekrek) Hıdrellez şenlikleri yüzlerce vatandaşın katılımı ile coşkuyla kutlandı.

09.05.2016 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesince düzenlenen Geleneksel Köprübaşı (Ekrek) Hıdrellez şenlikleri yüzlerce vatandaşın katılımı ile coşkuyla kutlandı.

Düzenlenen şenliğe Bünyan Kaymakamı Deniz Zeyrek ve Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu'nun yanı sıra, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Bünyan Belediye Meclis Üyeleri, Oda ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Bünyan ilçe protokolü, Mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bünyan Belediyesi tarafından birçok yeniliğin kazandırıldığı şenlikte katılımcılar güzel hava ve eğlencenin tadını çıkardı.

Etkinlikte konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu hıdırellez şenliklerinin her geçen yıl biraz daha geliştirilerek ve yeni etkinlikler eklenerek gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar insan odaklı çalışmalar ile herkesi kucaklamaya gayret ediyoruz. Hemen yanı başımızdaki mahallelerimizde alt yapıya yönelik çok ciddi çalışmalar yaptık. İnşallah bu yılda kalan kısmının tamamlanmasıyla daha modern mahalleler daha yaşanabilir bir Köprübaşı ve daha yaşanabilir bir Bünyan'ı sizlere armağan etme istiyoruz." diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından şenliğe katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Başkan Şinasi Gülcüoğlu, katılan aileleri ziyaret ederek hoş geldiniz dedi. Şenlik alanında buluna kadınlar anneler gününü kutlayan Başkan Şinasi Gülcüoğlu bayanlarla sohbet ederek gül verdi.

Bünyan Belediyesi tarafından alana kurulan eğlence araçları ile gönüllerince eğlenen vatandaşlarda, başta Bünyan Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Hıdrellez Coşkusu Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement