Bünyan'da Meydan Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Meydan Düzenleme Çalışmaları

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen beldelerde meydan düzenleme çalışmaları başlatıldı.

11.07.2015 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüştürülen beldelerde meydan düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Bünyan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin işbirliğinde yapılacak meydan düzenlemelerinin ilki Elbaşı Mahallesi'nde başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, meydan düzenlemelerinin ilçe merkezinde ve mahalleye dönüştürülen yedi bölgede yapılacağını söyledi.

Gülcüoğlu, yasanın yürürlüğe girmesinin ardından, Bünyan'ın hem mahalle sayısının hem de nüfusunun artarak hizmet alanlarının genişlediğini ifade etti.

Belediye olarak Bünyan'ın tüm mahallerinde olduğu gibi bu mahallerde de eksiklerin biran önce giderilerek vatandaşların kaliteli hizmete kavuşması için gayret ettiklerini belirten Başkan Gülcüoğlu, Bünyan'ın 44 mahallesinde alt ve üst yapı sorununun kalıcı olarak ortadan kaldırılması için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini kaydetti.

Gülcüoğlu, Elbaşı Mahallesi'nde başlayan çalışmaların kademeli olarak Yeni Süksün, Koyunabdal, Karakaya, Güllüce, Büyük Tuzhisar ve Akmescit mahallelerinde da yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Meydan Düzenleme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement