Bünyan'da Tarihi Bir Gün Daha Yaşandı - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Tarihi Bir Gün Daha Yaşandı

Bünyan\'da Tarihi Bir Gün Daha Yaşandı

Bünyan Belediyesi ve S.S. Yeşil Bünyan Konut Yapı Kooperatifi arasında imzalanan protokol ile Kooperatife ait olan ve üzerinde hayırseverlerce yaptırılan kamu binası bulunan arazi karşılıklı anlaşmayla Bünyan Belediyesi’ne bağışlandı.

17.05.2016 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Belediyesi ve S.S. Yeşil Bünyan Konut Yapı Kooperatifi arasında imzalanan protokol ile Kooperatife ait olan ve üzerinde hayırseverlerce yaptırılan kamu binası bulunan arazi karşılıklı anlaşmayla Bünyan Belediyesi'ne bağışlandı.

Konuyla ilgili konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu " Uzun zamandır süre gelen birçok sorunuyla birlikte bu günlere kadar gelen Belediye Evler Kooperatifinin Başkan ve yöneticileri kooperatifi ile ilgili bir çalışmayı başlatarak geçtiğimiz aylarda orayla ilgili geçmişten bugüne kadar devam edip gelen birçok sorunu çözdü. Burada ikamet eden vatandaşlarımızın kat irtifakı hakkını almak suretiyle bankayla olan borçlar yapılandırıldı ve çok şükür ki bugüne kadar devam eden sorun ortadan kaldırıldı. Böylesine yıllara sari olmuş bir sorunu kısa sürede çözdükleri için ben huzurunuzda kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Kooperatifin talepleri karşılanacak

Başkan Şinasi Gülcüoğlu;"Belediye Evler Kooperatifine ait olan bir arsa var. Üzerinde hayırsever tarafından yapılmış bir bina var. Buranın belediyemize devriyle birlikte belediyemizin gelecekte yapacağı çalışmalara örnek teşkil etmesi açısından mevcut arsanın bağış yoluyla belediyemize devrini gerçekleştirdik. Bunun karşılığında kooperatif yönetiminin bir talebi oldu. İnşallah o talebi de karşılanacak. Burada vatandaşlarımızın huzur içinde evlerinde oturmalarını sağlayacağız. Sorunun çözümü noktasında gösterdikleri gayret için Tapu Müdürlüğü ve çalışanlarına, Belediyemizin değerli çalışanlarına ile Kooperatif yönetimi ve üyelerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel günlere, geleceği kucaklayan bir Bünyan için hizmet etmeye devam edeceğimizi buradan vurgulamak istiyorum" şeklinde konuştu.

S.S. Yeşil Bünyan Konut Yapı Kooperatifi Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Gülcüoğlu'na sorunların çözümünde göstermiş oldukları gayret ve destekten dolayı teşekkür ettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Tarihi Bir Gün Daha Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement