Bünyan'da Yüzlerce Kişi Şehit Muzaffer Can Ersoy'un Evine Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Bünyan'da Yüzlerce Kişi Şehit Muzaffer Can Ersoy'un Evine Yürüdü

Teröre lanet yağdıran yüzlerce Bünyanlı, Diyarbakır’da şehit düşen Muzaffer Can Ersoy’un baba evine yürüdü.

09.09.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teröre lanet yağdıran yüzlerce Bünyanlı, Diyarbakır'da şehit düşen Muzaffer Can Ersoy'un baba evine yürüdü. Burada İstiklal Marşı okuyan kalabalık, tekbirler getirdi.

Iğdır, Hakkari ve Diyarbakır'da meydana gelen saldırılar sonrasında Kayseri'nin her yerinde teröre lanet yağdı. Son terör saldırısında şehit düşen Muzaffer Can Ersoy'un memleketi olan Bünyan ilçesinde de yüzlerce kişi ellerindeki Türk bayrakları ile birlikte teröre lanet yağdırdı.

Bünyan Ülkü Ocakları'nın organize ettiği yürüyüşte saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Şehitlerin isimlerinin tek tek okunması ve kalabalığın 'Burada' diye haykırmasının ardından Bünyan Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emre Taşçı bir konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından yüzlerce Bünyanlı, 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Türkiye Türktür Türk Kalacak' sloganları atarak şehit Muzaffer Can Ersoy'un baba evine doğru yürüdü.

Kalabalık, şehit Muzaffer Can Ersoy'un babası Paşa Ersoy, Annesi Ayşegül Ersoy ve kardeşi Mustafa Ersoy'a taziyelerini iletti.

İstiklal Marşı'nın ve Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından dua edildi ve şehit Muzaffer Can Ersoy'un hem meslektaşı hem de kardeşi olan Mustafa Ersoy, yüzlerce kişiye tekbir getirttirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan'da Yüzlerce Kişi Şehit Muzaffer Can Ersoy'un Evine Yürüdü - Son Dakika


Advertisement