Bünyan Dostları Derneği İran'da - Son Dakika
Yerel

Bünyan Dostları Derneği İran'da

Bünyan Dostları Derneği İran\'da

Bünyan Dostları Derneğinden bir grup doğasever İran’a gitti.

05.08.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bünyan Dostları Derneğinden bir grup doğasever İran'a gitti. İran'ın Bazirgan şehrinin Belediye Meclis Üyesi Mohammad Habib Zadeh ve arkadaşlarının davetlisi olarak giden 5 kişilik grup İran'da çeşitli temaslarda bulundu.

İran'ın Tebriz, Tahran, Kum şehirleri başta olmak üzere birçok şehri gezen grup İran'lı doğaseverlere Türk Bayrağı armağan etti. İran gezisi ile ilgili açıklama yapan Bünyan Dostları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Kenan Okan Cingil, "İran Bazirgan Şehri Belediye Meclis Üyesi ve Aynı Zamanda İran- Irak savaşı gazisi olan Mohammed Habib Zadeh ile arkadaşları Ali Soltani, Ali Muharrem Najad, Reza Hasanzadeh in daveti üzerine İran'a 10 gün süren bir seyahat yaptık. Amacımız Ortaasyanın'da en yüksek dağı olan Demavent Dağına çıkmaktı ancak 4200 metrede fırtınaya yakalandık ve zirve yapamadan döndük. Ancak İranlı dostlarımız bizi İran'da çok güzel ağırladılar ve misafir ettiler. Bizler de İranlı dostlarımızı Türkiye'ye davet ettik. Ülkemizin güzelliklerini onlara göstermek istiyoruz. Amacımız her zaman söylediğimiz gibi Kayseri'yi ve Bünyan'ı en iyi şekilde tanıtabilmek" dedi.

Cafer Algül, Mustafa Kılıçarslan, Kenan Okan Cingil, Nuray Karakaya ve Münevver Tuncel'den oluşan Bünyan Dostları ekibi İran'ı görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyan Dostları Derneği İran'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement