Bünyanlılar Kavuştukları Hizmetlerden Memnun - Son Dakika
Yerel

Bünyanlılar Kavuştukları Hizmetlerden Memnun

Bünyanlılar Kavuştukları Hizmetlerden Memnun

Geçmişin yükünden kurtularak, hedef ‘’Marka Belediyecilik’ parolası ile hizmet üretmeye devam eden Bünyan Belediyesi, Bünyanlı vatandaşların takdirini topluyor.

27.05.2015 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçmişin yükünden kurtularak, hedef "Marka Belediyecilik' parolası ile hizmet üretmeye devam eden Bünyan Belediyesi, Bünyanlı vatandaşların takdirini topluyor.

Bünyan genelinde başlatmış olduğu 200 bin metrekareye yakın yol yapım ve kilitli parke işiyle Bünyan'da yol sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırma hedefi ile çalışan Bünyan Belediyesi, ortaya koyduğu çalışmalarla vatandaşların teveccühünü kazanmaya devam ediyor.

Geçmişte neredeyse 1 kamyon asfalt dahi bulunamayan, alamayan bir belediye haline gelen, belediye otobüslerinin piyasadan yakıt alamaması nedeniyle Kontak kapatmaya hazırlandıkları, öyle ki boşta sanayi olmak üzer piyasada adeta dibe vurmuş, şirket çalışanlarına maaşlarının ancak bir kısmı sürpriz diye ödenmekte olan ve adeta kimsenin mal vermediği, devralınan belediyelerle birlikte borç yükü 7,5 trilyon olan bir Belediye durumuna gelen Bünyan Belediyesi, son bir yılda geçmişin yükünü sırtından atarak yaptığı hizmet atağı ile başta Bünyanlı vatandaşlar olmak üzere herkesimden insanın takdirini toplamaya devam ediyor.

Yeni başlatılan yol yapım ve alt yapı çalışmalarıyla tek seferde 200 bin metrekareye yakın bir yol çalışması Bünyan için bir ilk olma özelliği taşıyor. Merkezde Cumhuriyet, Sümer ve Sağlık Mahallesi'nde başlatılan çalışmaların yanı sıra, Büyük Tuzhisar, Burhaniye, Dagardı, Ekinciler, Elbaşı, Emirören, Girveli, Güllüce, Hazarşah, İğdecik, Karacaören, Karahıdırlı, Karakaya, Kardeşler, Koyunabdal, Sultanhanı, Sıvgın, Yağmurbeyli, Yenisüksün, Ağcalı, Köprübaşı, Samağır, Karadayı, Kösehacılı, Akmescit, ve Yünören mahallelerinde olmak üzere birçoğuna başlamış ve bir kısmı tamamlanmıştır. Yapılan hizmetler tamamlandığında toplamda 200 bin metrekareye yakın yeni yolu vatandaşların hizmetine sunacak olan Bünyan Belediyesi, bu alanda ilçede kronikleşen sıkıntıları tamamen ortadan kaldırmış olacak.

Sosyal Tesislerini yenileyen, Belediye Düğün salonunda restorasyon işlemi gerçekleştiren, mevcut parkalarda yapmış olduğu yenilikler ve bakım çalışmalarının yanı sıra, yeni park alanlarının ilçeye kazandırılması için çalışmalarını sürdüren Bünyan Belediyesi, 2 de yeni mesire alanı yapacaktır. İlçede ilk olma özelliği taşıyan halı saha alanında da çalışmalarına aralıksız devam eden Bünyan Belediyesi, kısa süre sonra çalışmalarını tamamlayarak gençleri ve çocukları sağlıklı oyun alanlarına kavuştururken, bölge sakinlerine de ferah, nefes alabilecekleri bir park alanı oluşturmuş olacak.

Temizlik alanında yaptığı yatırımlar ile de adından sıkça söz ettiren Bünyan Belediyesi ilçeye 4 yeni çöp toplama kamyonun yanında, Bünyan'da sadece 680 adet olan çöp konteyneri sayısına son bir yılda 1228 adet yeni takviye yaparak bu sayıyı 1908'e çıkardı. Düzenlediği kurum içi eğitim seminerleri ile hizmet kalitesini yükselten ve 'Marka Belediyecilik' yolunda emin adımlarla ilerleyen Bünyan Belediyesi, ortaya koyduğu hizmetler ile Bünyanlıların takdirini topluyor.

Bünyan Ağcalı Mahallesi'nde vatandaşlar yapımı tamamlan çalışmalardan ve kendileri ile buluşturulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeklerinden dolayı Başta Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu olmak üzere, bütün belediye personeline teşekkürlerini ilettiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bünyanlılar Kavuştukları Hizmetlerden Memnun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement