Burak Özçivit Bıyıkları Kesti - Son Dakika
Güncel

Burak Özçivit Bıyıkları Kesti

Bıyıklı imajıyla gönülleri fetheden, hatta Türk erkeklerinin bile fenomeni olup, akım başlatan ünlü oyuncu Burak Özçivit, yeni dizisi için bıyıklarını kesti.

09.08.2015 10:03  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Malkoçoğlu Bali Bey karakteri için bıraktığı bıyıklarını kesmek zorunda kaldı.

RADİKAL DEĞİŞİKLİK

Özçivit uzun yıllardır sakal ve bıyıklı imajına herkesi alıştırmıştı. Hatta öyle ki Türkiye'de bıyık modası tekrar geri dönmüş, erkeklerin büyük kısmı bıyık bırakır hale gelmişti. Ancak yeni dizisi "Kara Sevda" için Özçivit radikal bir değişiklik yaptı ve yıllardır kesmediği bıyıklarını feda etti!

YENİ DİZİSİ İÇİN BIYIKLARI KESTİ

Özçivit'in bıyıksız, sakalsız yeni hali "Kara Sevda" dizisinin yayınlanan fragmanında ortaya çıktı. Özçivit'in hayranları ünlü oyuncuyu yeni imajıyla görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Sevgilisi Fahriye Evcen'in de Burak'ın bu halini garipsediği konuşuluyor.

YENİ AKIM BAŞLATABİLİR

Öte yandan, Burak'ın bu radikal değişiminin ardından ülke genelinde erkeklerde bıyıkları kesme akımı başlayabilir.

ÖZÇİVİT MADEN MÜHENDİSİ

Burak Özçivit'in bir maden mühendisini canlandıracağı dizinin ilk sahnelerinin çekimleri Zonguldak'ta bir maden ocağında gerçekleşti.

Yönetmenliğini Hilal Saral'ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; uzak dünyaların insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) mucizevi aşk hikayesini konu alacak. Yeni sezonun çok konuşulacak yapımları arasında yer alacak olan "Kara Sevda" dizisi eylül ayında Star TV'de ekrana gelecek.

Burak Özçivit Bıyıkları Kesti

Son Dakika Güncel Burak Özçivit Bıyıkları Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • sd: çokta tın tın yorum atmak için satfaya giirdim ne kadar önemli dövüzde düştü işsizlik azaldı oh iyiki kesti 29 1 Yanıtla
  • Ebru : Yine yakışıklı ama bıyıklı daha tatlıydı 5 19 Yanıtla
  • antepli: Bende s.k.m in kıllarıni kestim . Bunuda haber yapın 14 4 Yanıtla
  • Tuba5334: Biyiklarlan biseye benzemisti 18 0 Yanıtla
  • aaaaa: Memleket güllük gulustanlik bizim haberciler bilmem neyin biyigini haber yapiyor 16 0 Yanıtla
  • Kadir: Haberi görür görmez arkadaşları aradım inanmadılar linki paylaştım.oha falan olmuşlar amerikayı aramışlar ordaki arkadaşları haberdar etmişler onlarda çüş falan olmuş fransadan birader aradı abi doğrumu dedi .doğru maalesef dedim.o almanyadaki arkaşlarını aramış onlarda hollanda belçika derken ortalık karıştı.bi saat sonra acil durum toplantısı yapıcaz neticeyi bilemiyorum şimdiden tahminde bulunmak çok zor bi kahve içip detayları analiz etmek lazım çok önemli bi haber çünkü ülkenin geleceği bu ikisinemi bağlı ne bende bilmiyorum sonucu bekleyip görücez . 14 0 Yanıtla
  • A: Ne kadar önemli bir haber tebrik ederim son dakika haber seni 13 0 Yanıtla
  • bykarmi: Sizin haber anlayışınıza.. 10 1 Yanıtla
  • Kml: Ayni cagataya benzenis ama haber degeri yok 6 3 Yanıtla
  • GERCEK: COK BÜYÜK OLAY....VAY BE.... 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement