Burak Özçivit: Fahriye Bir Tane - Son Dakika
Magazin

Burak Özçivit: Fahriye Bir Tane

Burak Özçivit, rol aldığı dizi nedeniyle haftanın 6 günü, günde 18 saat sette. Özçivit, bu tempolu günlerde en büyük destekçisinin sevgilisi Fahriye Evcen olduğunu söyledi.

17.01.2016 11:20  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrolleri Murat Boz ve Aslı Enver'le paylaştıkları "Kardeşim Benim"le sevenlerini selamlayan Burak Özçivit, Hürriyet'ten İzzet Çapa'ya röportaj verdi. Uzun çalışma saatlerinden dert yanan yakışıklı oyuncu sevgilisi Fahriye Evcen'in bu konuda çok anlayışlı olduğunu söyledi.

Duygulandıran jönden güldüren jöne hızlı bir yatay geçiş yaptın. Komediye el atarsam karizmam çizilir diye hiç korkmadın mı?

- Oyuncunun görevi farklı rollere bürünmek değil mi? Zaten benim ilk oynadığım dizi de komediydi. Aslına bakarsan, günlük hayatımda bayağı eğlenceli bir tip olduğum için, komediye daha yakın olduğumu
düşünüyorum.

Ne çektin be Burak bu dizilerde, ne çektin! Bu film tutarsa üstüne bir de komedi dizisi patlat da yüzün gülsün...

- Sanmıyorum ama yine de belli olmaz, hayat bu! Dizilerde kanıksanmış bir kariyerim olduğu için, televizyonda daha dramatik rolleri tercih ediyorum. Fakat iş sinemaya gelince, hedefim ağırlıklı olarak komedi yapmak... Hoş, "Aşk Sana Benzer"de bunu gerçekleştiremedim ama "Kardeşim Benim" üzerinde çalışmaya başlandığı ilk günden beri komedi unsuru ağır basan bir film olarak tasarlandı.

SENARYOLARI BEĞENMEDİM KENDİ HİKAYELERİMİ YAZDIM

Ee tabii insan sadece oyuncusu değil, filmin patronu da olunca konuşması böyle havalı oluyor işte...

- Ya ne alakası var, abartma İzzet (kahkahalar). Her oyuncu gibi benim de bazı hedeflerim vardı. Yoksa patron olmak gibi bir hayalim yoktu. Sadece gerçekten istediğim işlere imza atmak istediğim için bu şirketi kurdum. Yıllardır bana gelen senaryoların hiçbiri ne yazık ki tam anlamıyla içime sinmeyince kendi hikayelerimi yazmaya başladım.

Bastırırım parayı, açarım şirketi, istediğim filmi çekerim diyorsun yani...

Ne para bastırması yahu, hepsi kredi (gülüyor)! Bu kadar uzun süre beklemişken, bari değecek bir proje olsun diye düşündüm. Sağ olsun Timur Abi de "Haydi gel birlikte yapalım" teklifiyle gelince, "Kardeşim Benim" ortaya çıktı.

*Yapımcı olmak da rahat iş... Düşünsene her filmde başroldesin, her afişte adın en üstte!
- Şimdilik öyle bir düşüncem yok. Eskiden sürekli gelecek planları yapan bir tiptim ama bu huyumu artık törpüledim. Neler olacağını zaman gösterecek.

Geçmişi bıraktım, geleceğe de bakmıyorum, anı yaşıyorum mu diyorsun artık?

- Açıkçası olayları akışına bırakmayı öğrendim. Zaten bizim mesleğimiz de bunu gerektiriyor. Evet kendi filmlerimi yapmak istiyorum ama her filmde ben olur muyum bilmiyorum.

Oyunculuk, yapımcılık derken Allah bilir seni yakında yönetmen koltuğunda da görürüz.

- Neden olmasın, sonuçta üniversitede fotoğrafçılık okudum. Bir oyuncu olarak da bazen o hisse kapılıyorum ama neticede ticari bir iş yapıyoruz. Kendimi tam hazır hissetmeden yönetmen koltuğuna oturmamın doğru olmayacağının farkındayım.

Sizin sektörden kime merhaba desem "Yerli dizi yersiz uzun" diye ağlamaya başlıyor.

- Ben işkoliğimdir, ne kadar yorulursam yorulayım hep işimin arkasında durur söylenmezdim ama gel gör ki 150 dakikalık dizi çekmek, bir yerden sonra gerçekten insanın kendiyle imtihanına dönüşüyor.

*Tükenmişlik sendromuna falan yakalanmadan sınavı verebildin mi bari?

- Öyle sendrom falan yok çok şükür! İşine aşık tarafım her zaman "Dayan, yola devam Burak" diyor ama hem zihinsel hem de fiziksel olarak inanılmaz yorumluyoruz.

"FAHRİYE "BU İŞ NEDEN SABAHLARA KADAR SÜRÜYOR" DİYE SORMAYA BAŞLADI"

*Artiz olmak da zor zanaat... Bu kadar çalıştıktan sonra fit olacağım diye bir de kalk spora git!

- Yok abi ne sporu? İnan ona bile vaktim yok, zaten o yüzden zayıfladım. Milletin tersine ben spor yapmayınca zayıflıyorum. Haftada bir gün off'tum ama filmden dolayı bu aralar o da hayal oldu.

*Fahriye'yle mektuplaşıyorsunuz herhalde...

- Mektup senin devrinde kaldı. Devir mesaj devri! Biz bol bol mesajlaşıyoruz (kahkahalar).

*Yoksa "Ben çok yakışıklıyım, beklemeye değerim" diye mi kandırıyorsun kızı?

- Sonuçta ikimiz de bu işi yaptığımız için, nasıl bir temposu olduğunu biliyoruz. Fakat 150 dakikalık formata o da alışık olmadığı için "Bu iş neden sabahlara kadar sürüyor?" diye sormuyor da değil...

*Eh sorar ama haklı kız...

- Tabii canım, şu anda yalnız o değil, etrafımdaki herkes bunu soruyor zaten. "Sen daha 150 dakikalık dizi yapmadın" diye açıklamaya çalışıyorum ama yakında onun da başına gelince anlar zaten.

*Tam tersini düşün, Fahriye uyku dahil sana günde sadece altı saat ayırsa, sen kıskançlıktan çıldırmaz mısın?

- Öyle kıskançlıkları da rafa kaldırdım artık. Hayat bana tüm aşırılıklarımı dizginlemeyi öğretti. Kaldı ki birbirimizi çok iyi tanıyoruz, kesinlikle aramızda bu tip bir sorun olamaz. Zaten Fahriye de anlayış konusunda bir tane... Bu röportaj nereye gidiyor? Hani yalnız filmi konuşacaktık?

Kaynak: Hürriyet

.


Burak Özçivit: Fahriye Bir Tane

Son Dakika Magazin Burak Özçivit: Fahriye Bir Tane - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • yazar mazar: Bunlar ne böyle yahuuu?"Sakallı makallı,kara kara şeyler?Ister inanın,ister inanmayın,bunları görünce midem bulanıyor,cinler tepeme geliyor,utancımdan yerin dibine giriyorum vallaa.Ormanlarda mı yaşıyorlar bunlar,eşkiyalar gibi.Bunların yuzünden bize,,işid damgası,, vurulmaya çalışılıyor.Gençler hep bunları örnek alıyorlar,onlar da sakallı makallı,hacılar gibi,kara kara şeyler,şeytan bakışlar,omuzlar aşagıda,surat asık,ağızlar açik.. 5 14 Yanıtla
  • gaye topal : Burağı sevmiyen ölsün 8 4 Yanıtla
  • yani: yakışıklı kıskananları çok olur, birde sevgilisiyle evlense daha güzel olacak 8 3 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AKP PKK IŞİD ÜÇGENİ TIPKI ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ MAŞAALAH... 0 10 Yanıtla
  • Sz: Bu aşkın da sonu belli 9 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AKP PKK IŞİD ÜÇGENİ TIPKI ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ MAŞAALLAH... 1 8 Yanıtla
  • okan kol: kulanır!! atar... evlen 5 2 Yanıtla
  • Yorumcu: Sakallı diye miden bulanıyor demek?! Senin gibi şeytan yancısı olmaktansa sünnete uyar sakal bırakırız. Benimde senin gibi şeytanlardan midem bulanıyor da işte ülkemizde idam yasak olsaydı ilk sizleri ipe dizdirmek isterdim. 4 2 Yanıtla
  • mechul: tribunlere oynama be!! 3 2 Yanıtla
  • ANTİ AKP: AKP PKK IŞİD ÜÇGENİ TIPKI ŞEYTAN ÜÇGENİ GİBİ ALLAH NAZARDAN SAKLASIN... 1 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement