Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Fenerbahçe Kombinesini İade Edecek - Son Dakika
Spor

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Fenerbahçe Kombinesini İade Edecek

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Fenerbahçe Kombinesini İade Edecek

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarın yoğun ilgisinden bunalan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, 9 bin TL'ye aldığı kombineleri iade etme kararı aldı.

29.08.2015 17:08  Güncelleme: 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in Fenerbahçe aşkı hüsranla bitti! Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Burak Özçivit'in maç hevesi kursağında kaldı.

Sevgilisi Fahriye Evcen ve kendisi için 9 bin TL ödeyerek iki kombine bilet alan oyuncu, taraftarların aşırı ilgisi nedeniyle zor anlar yaşadı.

MAÇI İZLEYEMEDİLER

Marton tribününde izlediği Fenerbahçe- Eskişehirspor maçı boyunca taraftarların kendisini ve sevgilisini görüntülemesinden rahatsız olan Özçivit, bir daha maça gitmeme kararı aldı.
Yakışıklı oyuncunun kombinesini iade etmek için kulübe başvuru yapacağı öğrenildi.

AŞK FORMA DEĞİŞTİRTTİ

Koyu Galatasaraylı olan Fahriye Evcen sevgilisiyle birlikte Fenerbahçe forması giydi. El ele maç izlemeyen giden çiftin formalarının arkasında soyadlarının yazması dikkatlerden kaçmadı. Koyu Galatasaraylı olan Fahriye Evcen'in Fenerbahçe forması giymesi 'aşkı için takım değiştirdi' yorumlarına neden oldu.

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in iki kombine kart için 9 bin TL ödediği iddia edildi.

Son Dakika Spor Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Fenerbahçe Kombinesini İade Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • İadeli taahhütlü: Böyle. Birşey. Olamaz aman allahım böylece bir haber tarihe gececek özcivit ile evcen kombineleri iade edecekler miş inanın şuan üzüntüden çişimi yan yapmaya. Başladım belkide vapurdan atlarım 19 0 Yanıtla
  • TÜRK: Çoluk çocuk bunlar ya,biraz paralanmışlar kombine alıp Fenerbahçe trübünlerinde saygınlık oluşturmaya çalışıyorlar kafalarına göre..O teübünlerin ağırlığı sizi aşar.. 15 1 Yanıtla
  • vesselam: gayrı meşru ilişkileri özendirip milletin ahlakını bozan zuppe takımı ahirette sizden davaciyim. Hakkın vaadettigi o gun mutlak gelecek 12 4 Yanıtla Tıktıkçı: İyide ahirette zaten serbest değilmi. Sen hangi dindensin. 1 3 TÜRK: seninki dindarlık değil,bilinçaltındaki çokbilmişliğin verdiği paronoyak reaksiyon.. 1 2
  • Murat y: Loca alacak götmü var bunlarda ancak kombine alirlar 14 0 Yanıtla
  • Taner: Çokta önemliydi 8 1 Yanıtla
  • sio: Estetik yaptırın 8 0 Yanıtla
  • KellePaça: Corumlu mu la bu? 4 2 Yanıtla
  • Patavatsız :)): Loca alsa rahat ederdi... 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement