BURAK Uludağ'da Ekipmanlarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

BURAK Uludağ'da Ekipmanlarını Tanıttı

BURAK Uludağ\'da Ekipmanlarını Tanıttı

Bursagaz Arama Kurtarma Ekibi, Uludağ'da düzenlenen tatbikatta ekipmanlarını sergiledi.

27.11.2013 12:00  Güncelleme: 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursagaz Arama Kurtarma Ekibi (BURAK), Uludağ'da düzenlenen tatbikatta ekipmanlarını sergiledi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma Birliği, Jandarma Arama Kurtarma Timi, UMKE ve gönüllü arama kurtarma ekiplerinin görev koordinesi ve hazırlık seviyelerinin tespit edilmesi için Uludağ'da tatbikat yapıldı.

Kayalık bölgede ve telesiyejde kurtarma senaryolarının uygulandığı tatbikattan sonra AFAD, Jandarma, UMKE, BURAK, TRAC Uludağ Telsiz Radyo Amatörleri Cemiyeti, BUSKİ, Asil Çelik, Osmangazi Belediyesi Arama Kurtarma, Nilüfer Belediyesi Arama Kurtarma, Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma, AKUT VE BAKUT'un katıldığı bir sergi düzenlendi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu sergiyi gezerek ekipleri tebrik etti. Karaloğlu, ayrıca arama-kurtarma birliklerini ve sağlık ekiplerini denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Sezon hazırlıklarının tamamlandığı Uludağ'da son kontrolleri yapan Vali Karaloğlu, arama-kurtarma birliklerinin ekipmanlarını da kontrol etti.

BURAK standında yer alan malzemeler hakkında bilgi veren BURAK ekip lideri Yakup Akbaş, malzeme seçimi yaparken, ürünlerin teknik servislerinin Bursa'da olmasına özen gösterdiklerini, malzeme seçiminde çok hassas davrandıklarını söyledi.

BURAK'ın teçhizatlarını inceleyen Vali Karaloğlu, BURAK ekibini kutlayarak, kullandıkları ekipmanlar ve arama kurtarma faaliyetlerine vermiş oldukları destek için ekibe ve Bursagaz'a teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BURAK Uludağ'da Ekipmanlarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement