Burçların Efendisi Adana'da - Son Dakika
Yerel

Burçların Efendisi Adana'da

Burçların Efendisi Adana\'da

Ünlü Astrolog Egemen Töreli, Adana Güney Rotaract Kulübü’nün düzenlediği seminere konuk oldu.

15.11.2014 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü Astrolog Egemen Töreli, Adana Güney Rotaract Kulübü'nün düzenlediği seminere konuk oldu. Seminer öncesinde Adana'yı gezen Egemen Töreli, şehrin gözde mekanlarından Nişantaşı Bebek Restaurant'ta yemek yedi. Töreli, yemeğin ardından astroloji bilimi, burçlar ve kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı.

"YURT DIŞINDA ASTROLOJİ EĞİTİMİ ALDIM"

Egemen Töreli, astrolojiye ilgisinin küçük yaşlardan geldiğini dile getirdi. Çocukluk dönemlerinde ve üniversite yıllarında arkadaşlarıyla gökyüzünü yorumladıklarını ifade eden Töreli, "Annemin zoruyla Gazi Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünü okudum. Fakat aklım hep astrolojideydi. Üniversite bittikten sonra yurt dışında çeşitli ülkelerde Astroloji eğitimi aldım böylece mesleğe başlamış oldum. " dedi.

ASTROLOJİ EN ESKİ BİLİM DALLARINDAN BİRİ

Töreli, astrolojinin eski çağlardan itibaren yararlanılan bir bilim dalı olduğunu belirtti. Töreli, " Astroloji, matematik, sosyoloji ve parapsikoloji bilimlerinin birleşiminden oluşan bir bilim dalıdır. Eski Mısır'da çocukların doğumunu gökteki ay ve güneşe göre endeksliyorlardı. Örneğin, en önemli savaşçılar, dehalar genelde kova burcundandır. Bu sebepten o dönemlerde çocukların zeki olması için, kova burcunda doğmaları sağlanırdı." şeklinde konuştu.

HER İNSANIN KENDİ DOĞUM HARİTASI VAR

Egemen Töreli, gezegenlerin hareketlerinin, Ay'ın durumunun, güneşin hareketlerinin bireylerin günlük yaşantılarına etki ettiğini vurgulayarak, burçların kişilerin karakterli üzerinde etki ettiğini de bildirdi.

Astolojinin bireylerin hayatına ışık tuttuğunu da belirten Töreli,"Biz kaderci bir toplumuz, astrolojinin bize yol gösterebileceğine ihtimal vermiyoruz. Ama astroloji bizim geleceğimizle ilgili ipuçları verir. Sağlığımız, evliliğimiz, işimiz ve aile yaşantımızla ilgili birçok konuda bize yol gösterir. Bunu kullanıp kullanmamak bize kalmıştır. Yurt dışında iş adamları astroloji biliminden faydalanarak yatırımlarına yön veriyorlar. " şeklinde konuştu.

YENİ KİTAP YOLDA

Egemen Töreli, astrolojik çalışmalarının yanı sıra kitaplarıyla da adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl burçların aşk haritalarını içeren "Aşkın Kılavuzu" kitabını çıkaran Töreli yeni kitabının müjdesini de Nişantaşı Bebek Restaurant'ta verdi. Ünlülerle arasında geçen keyifli ve komik anılarını yazıya döken Töreli, "Starların Bendeki Sırları" ismini vereceği kitabıyla ses getirecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burçların Efendisi Adana'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement