Burcu Esmersoy Yine İstenmeyen Gelin Olmuş - Son Dakika
Magazin

Burcu Esmersoy Yine İstenmeyen Gelin Olmuş

Başar Savur'dan önce nişanlı olduğu Sami Kiresepi'nin ailesinden veto yiyen Burcu'ya ikinci şok! Çiftin, Savur ailesinin itirazı üzerine ayrıldığı ortaya çıktı.

16.12.2014 11:07  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerde özel hayatıyla gündemde olan Burcu Esmersoy'la ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Yaklaşık 1 yıldır aşk yaşadığı Başar Savur'la evliliğin eşiğinden dönen Esmersoy'un istenmeyen gelin olduğu öğrenildi.

BURCU'YU AİLESİ İSTEMEMİŞ

Mermer ticaretinin önde gelen ailelerinden Savur Ailesi'ne gelin gitmek için gün sayan güzel sunucu, ani bir kararla nişanı atmıştı. Sosyetiklerin kulaktan kulağa yaydığı dedikoduya göre; ayrılığın gerekçesi Başar Savur'un ailesinin Burcu Esmersoy'u istememesi.

ARDA'NIN YANINA GİDİNCE TERKEDİLDİ

Deikodulara göre servetleriyle Türkiye'nin en zengin ailelerinden biri olan Savur Ailesi, oğullarının güzel sunucuyla evlenmesine karşı çıktı. Başar Savur da bu durumu nişanlısına açıklayınca, ikili arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine Burcu Esmersoy da yıldız futbolcu Arda Turan'ın yanına Madrid'e gidince; sosyetik nişanlısı tarafından terk edildi.


'EVLİLİK SÖZLEŞMESİ' İSTENMİŞTİ

Bu arada güzel sunucu, 'istenmeyen gelin' durumunu çok değil bundan yaklaşık 2 yıl önce de yaşamıştı. Yine Türkiye'nin en zengin ailelerinden birinin ferdi olan Sami Kiresepi ile ABD'de nişanlanan Burcu Esmersoy, sosyetik aşkının ailesinden veto yemişti. Hatta o dönem Kiresepi Ailesi'nin güzel sunucuya düğünden önce 'evlilik sözleşmesi' yaptırmak istediği de iddialar arasındaydı.

Burcu Esmersoy Yine İstenmeyen Gelin Olmuş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Burcu Esmersoy Yine İstenmeyen Gelin Olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Avcı: Zengin avcısı burcu.bir tek sen akıllıydın dimi. Tüh tamda yaklaşıyordum dedin ama yine olmadı ;) bi tavsiye çıtayı biraz daha düşür ;) 14 3 Yanıtla
  • SÖZLEŞME: Bu evlilik sözleşmesi aslında gayet iyi bir şey, zengin adamlara dadanıp gittiği yere kadar zihniyetiyle evlenen kadınlar için bir sigorta olmaktan çıkmış oluyor. Gerçekten severek evlenen kadın böyle bir şeyi zaten düşünmez, ailelerde haklı sen yıllarca çalış didin kazan sonra biri gelsin alsın gitsin birileriyle çatır çatır yesin, yok öyle bir dünya. 11 2 Yanıtla
  • E.B.: Bu zengin aileler, çocuklarına nasıl bir kadına layık görüyorlar , diploma desen var, ki karşısındaki de eğitimsiz cahil bir isim değil kazıncı var kendine göre çocuk istiyor ki ten uyumuda var ne yani ne istiyorsunuz daha , , , bilmem kimin kızımı olacak illa ki . . asıl suç bu zengin çocuklarda hayatları boyunca tek başına karar verememiş baba parası yediğinden aile şirketi haricinde çalışmamış ailelerine bağımlı bireyler ee doğal olarak hatunlarınıda secemiyorlar. . 9 2 Yanıtla
  • özy: Seni taşıyacak bir erkek var oda benim ancak param yok 7 2 Yanıtla

Advertisement