Burdur, 4.8 Büyüklüğünde Depremle Sallandı" Haberine Ek - Son Dakika
Güncel

Burdur, 4.8 Büyüklüğünde Depremle Sallandı" Haberine Ek

Burdur, 4.8 Büyüklüğünde Depremle Sallandı" Haberine Ek

Ağlasun Belediye Başkanı MHP'li Aydın Kaplan, saat 22.43'te meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle can kaybının olmadığını söyledi.

25.08.2014 00:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağlasun Belediye Başkanı MHP'li Aydın Kaplan, saat 22.43'te meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle can kaybının olmadığını söyledi. Deprem olduğu sırada evde olduğunu belirten Başkan Kaplan, "Çok şiddetli bir sarsıntı oldu. Evdeki bazı eşyalar özellikle mutfak malzemeleri devrilerek kırıldı. Sarsıntının sona ermesiyle dışarı çıktık" dedi.

ÖLÜ YA DA YARALI YOK Polis ve zabıta ekiplerinin cadde ve sokakları dolaşarak hasar tespiti yapmaya çalıştığını anlatan Başkan Kaplan, "Boş olan bazı eski evlerde kısmen hasar var. Bazı evlerin de bacaları parçalanarak düştü. Yıkım nedeniyle her hangi bir can kaybı ya da yaralı olmaması bizi mutlu etti. Korkan ve bu nedenle baygınlık geçirenler var. Onlar da hastanede tedaviye alındı" diye konuştu.

VATANDAŞLAR SOKAKTA Depremden sonra 2 dakika arayla artçı sarsıntıların olduğunu belirten Başkan Kaplan şunları söyledi: "Vatandaşlarımız çok korkmuş durumda ve evlerini terk etti. Şu anda tüm halkımız sokakta."

Haber-Kamera: Sadun KILIÇ-Mehmet ERÇAKIR/ AĞLASUN (Burdur), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur, 4.8 Büyüklüğünde Depremle Sallandı' Haberine Ek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement