Burdur - Bakan Akdağ: Kılıçdaroğlu ve Arkadaşlarının Sicilinde Bir Arıza Var - Son Dakika
Güncel

Burdur - Bakan Akdağ: Kılıçdaroğlu ve Arkadaşlarının Sicilinde Bir Arıza Var

Bakan Akdağ: Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının sicilinde bir arıza var*- SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, "Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının sicilinde bir arıza var, onların bu milletle derdi var. Onlar sizin gösterdiğiniz istikamette yürümek yerine, sizi değiştirmek için siyaset yapıyor" dedi.

23.03.2017 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Akdağ: Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının sicilinde bir arıza var

*- SAĞLIK Bakanı Recep Akdağ, "Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının sicilinde bir arıza var, onların bu milletle derdi var. Onlar sizin gösterdiğiniz istikamette yürümek yerine, sizi değiştirmek için siyaset yapıyor" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ çeşitli toplantı ve ziyaretlere katılmak üzere Burdur'a geldi. Bucak İlçesi'ndeki bir düğün salonunda vatandaşla bir araya gelen Bakan Akdağ, anayasa değişikliği referandumuna ilişkin konuştu. Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir araya gelip, güzel bir diyalog başlattığını aktaran Bakan Akdağ, "Bu diyaloga sayın Kılıçdaroğlu'nu da davet ettiler. Maalesef sayın Kılıçdaroğlu katılmadı" dedi.

'YAPMADIKLARI EDEPSİZLİK KALMADI'

Memleketin içinde bulunduğu durumu dikkate alan iki büyük liderin bir araya geldiğini kaydeden Akdağ, "Konuyla ilgili hukukçu arkadaşlarımız bir mutabakat, uzlaşma metni oluşturdu. Sizin önünüze getirdiğimiz anayasa metni bu mutabakatın sonucudur. Gelin görün ki bu uzlaşma iki parti tarafından yapılıp meclise gönderildiğinde mecliste Cumhuriyet Halk Partili ve HDP'li milletvekilleri komisyonlarda kavgalar, problemler çıkardı, haksız işlere sebep oldu. Maalesef genel kurulda buna devam ettiler. Kürsüye kendini kelepçeleyen mi olmadı, kürsüyü işgal mi etmediler, kürsüyü mü kırmadılar. Beni bağışlayın, yapmadıkları edepsizlik kalmadı, adabın dışına taştılar. Siz de bunları ibretle seyrettiniz. Bu kadar gayretleri neydi? Mecliste anayasayı değiştirmiyorduk ki anayasanın değişiklik maddelerini size getiriyorduk. Bunlar sizden niye bu kadar korktu? Sizin kararınızdan, milletin kararından sayın Kılıçdaroğlu ve onun arkadaşları ile HDP'li milletvekilleri neden bu kadar korktu?" diye konuştu.

'ONLARIN BU MİLLETLE DERDİ VAR'

Kararı milletin vereceğini vurgulayan Bakan Akdağ, şöyle devam etti:

"HDP'nin neden çok korktuğunu bilmek zor değil. Onlar arkalarına PKK'yı, Kandil'i almış, maalesef memleketin hayrına bir şey düşünmeleri mümkün değil. Güçlü bir devlet olduğu zaman terörün kafasının bir daha kalkamayacak şekilde ezileceğini biliyorlar. Çünkü onlar siyaset yaparken silahla, silah baskısıyla demokrasiyi yok ederek yapmak istiyor. Kürt kardeşlerimizin yoğun yaşadığı bölgelerde hep böyle yapmaya çalıştılar. Biz de karar vermişiz bunların başını Allah'ın izniyle bir daha kalkamayacak şekilde ezeceğiz. Onun için onlar bu değişikliği istemez. Peki sayın Kılıçdaroğlu neden istemiyor? Neden bir dünya yalanı, dolanı, her sabah kalkıp akşama kadar gittiği yerlerde, televizyonlarda sizin karşınıza çıkarıyor? Çünkü sayın Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının sicilinde bir arıza var, onların bu milletle derdi var. Onlar sizin gösterdiğiniz istikamette yürümek yerine, sizi değiştirmek için siyaset yapıyor. Hem de neredeyse 1940'lı yıllardan beri bunu yapıyorlar."

Burdur - Bakan Akdağ: Kılıçdaroğlu ve Arkadaşlarının Sicilinde Bir Arıza Var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Bakan Akdağ: Kılıçdaroğlu ve Arkadaşlarının Sicilinde Bir Arıza Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • KADEM İnovasyonda Kadın Projesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirdi
    14:09 KADEM İnovasyonda Kadın Projesi Mezunlar Buluşması Gerçekleştirdi

    Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) tarafından hayata geçirilen İnovasyonda Kadın Projesi kapsamında İstanbul'da mezunlar buluşması düzenlendi. Proje kapsamında eğitim alan ve iş hayatına atılan kadın girişimcilerin katıldığı buluşmada, KADEM Girişimcilik Danışmanı Esra Soylu, projenin büyüyen ve etkisini genişleten bir hikaye olduğunu belirtti. Programda kadın girişimcilerin başarı hikayeleri paylaşıldı ve mentör buluşmaları gerçekleştirildi.

  • Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı
    14:08 Lüleburgaz'da Tır ve Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

    Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, tır ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden açıldı.

  • Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı
    14:06 Balıkesir'de Bahçıvanlık Kursu Tamamlandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen 4. Uygulamalı Bahçıvanlık Kursu tamamlandı. Kursiyerlere törenle belgeleri verildi.

  • İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti
    14:06 İzmit Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Gerçekleşti

    İzmit Belediyesi'nin 2024 yılı nisan ayı meclisi gerçekleşti. Başkan Hürriyet, birleştirici mesajlar vererek 400 bin İzmitliye hizmet etmek için söz verdi.

  • Hakkari Yüksekova'da Yılanlar Sürü Halinde Görüntülendi
    14:05 Hakkari Yüksekova'da Yılanlar Sürü Halinde Görüntülendi

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yılan Pınarı bölgesinde sıcak havayla birlikte ortaya çıkan yılanlar, kayalıklarda sürü halinde görüntülendi. Vatandaşlar her yıl bu dönemde yılanların sürüler halinde ortaya çıktığını belirtti ve bölgeye ilgi gösteren meraklı insanların olduğunu ifade etti.

  • Konya'da bir adam çocuklarına ait eşyaları saklıyor
    14:05 Konya'da bir adam çocuklarına ait eşyaları saklıyor

    Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan Sabit Kasapoğlu, çocuklarına ait dişleri, göbek bağlarını ve birçok eşyayı saklayarak hatıra olarak muhafaza ediyor. Evde bulunan antika eşyaların yanı sıra, dişler, diş filmleri, saçlar, eski para ve oyuncaklar da koleksiyonun bir parçası. Kasapoğlu, bu eşyaların kendisi ve ailesi için çok değerli olduğunu belirtiyor.

  • Adana'da Portakallı Lezzetler Yarışması düzenlendi
    14:05 Adana'da Portakallı Lezzetler Yarışması düzenlendi

    Adana'da devam eden 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında "Portakallı Lezzetler Yarışması" gerçekleştirildi. Kentin önemli tarım ürünlerinden narenciyenin özel tariflerle buluşturulduğu yarışmada şefler, tatlı-pasta, soğuk-sıcak yemekler ve yöresel Adana mutfağı kategorilerinde mücadele etti. Dereceye giren şeflere ödül verilirken, etkinlikte Adana'nın öne çıkan 35 yöresel yiyeceği sergilendi.


Advertisement