Burdur Bakan Yardımcısı Tüfekci: Burdur'a 897 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Burdur Bakan Yardımcısı Tüfekci: Burdur'a 897 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı

Burdur Bakan Yardımcısı Tüfekci: Burdur\'a 897 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı

Bakan Yardımcısı Tüfekci: Burdur'a 897 milyon liralık yatırım yapıldıOrman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Burdur'a 897 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

01.05.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Yardımcısı Tüfekci: Burdur'a 897 milyon liralık yatırım yapıldı

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Burdur'a 897 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci bir dizi incelemede bulunmak üzere Burdur'a geldi. Burdur'da ilk olarak Vali Hasan Kürklü'yü ziyaret eden Bakan Yardımcısı Tüfekci, Gaziantep'te meydana gelen bombalı saldırı dolayısıyla başsağlığı diledi. Tüfekci, "İnşallah bu menfur terör olayları bir gün sana erecektir. Bu konuda hükümetimizin kararlılığı ortadadır. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız bu konuda kararlıdır ve gereken her türlü çalışma ve mücadele sonuna kadar verilecektir" dedi.

Burdur'a bakanlıkları tarafından 2003'ten 2015'e kadar 897 milyon liralık yatırım yapıldığını anlatan Bakan Yardımcısı Tüfekci, "Kanaatimce Burdur'a en çok yatırım yapan bakanlık Orman ve Su İşleri Bakanlığı. Tabi biz bunu yeterli görmüyoruz. Bundan sonra da yeni projelerimiz var" dedi.

HES'leri önemsediklerinden bahseden Bakan Yardımcısı Tüfekci, "Çünkü HES'ler 'yenilenebilir enerji' diye de ifade edilen, Türkiye'nin enerjide adeta dışa bağımlı olduğu bir dönemde bize solunum sağlayacak, nefes verecek ve geleceği Türkiye'ye taşıyacak önemli projelerden biri. İki tanesini planlıyoruz, projelendiriyoruz. Bunların projesini en kısa sürede bitirip hayata geçireceğiz. 2017 ve 2019'da Bucak içme suyu projesini planlıyoruz. Çünkü Bucak'ta da içme suyuyla ilgili ihtiyaçlar olmaya başladı. Burdur merkez belediyemiz isale hattı yenileme çalışması devam ediyor. İnşallah DSİ ve belediyemiz birlikte bu güzel çalışmaya imza atacak. Burdur'umuzun da içme suyu isale sorununu çözmüş olacağız" diye konuştu.

Bakan Yardımcısı Tüfekci daha sonra kent merkezindeki bir otelde bakanlık birimleri ile değerlendirme toplantısı yaptı ve ORKÖY Kredisi Sertifikası Dağıtımı Töreni'ne katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Bakan Yardımcısı Tüfekci: Burdur'a 897 Milyon Liralık Yatırım Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • AMERIKA,dan: TERÖRLEN Baglantisi Olan Tüm Yakalanan ŞEREFSİZLERİ İDAM Edin 0 0 Yanıtla
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement