Burdur'da 23 Nisan Kutlamaları - Son Dakika
Güncel

Burdur'da 23 Nisan Kutlamaları

Burdur\'da 23 Nisan Kutlamaları

Burdur'da 23 Nisan kutlamalarıBURDUR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

23.04.2016 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da 23 Nisan kutlamaları

BURDUR'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama töreni düzenlendi.

Burdur'da 23 Nisan dolayısıyla Şeker Meydanı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar Milli Egemenlik yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe Vali Hasan Kürklü, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Milletvekili Mehmet Göker ile öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram'ın Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Halk oyunları gösterisi ve öğrencilerin şiir okumasının ardından Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, günü anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.

Kutlama etkinlikleri daha sonra TOKİ Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu'nda devam etti. Buradaki törende Vali Hasan Kürklü, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladı.

23 Nisan dolayısıyla il genelinde düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mehter Takımı'nın gösterisinin ardından öğrenciler de çeşitli gösteriler sundu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da 23 Nisan Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement