Burdur'da Adliye Bahçesi Ağaçlandırıldı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Adliye Bahçesi Ağaçlandırıldı

Burdur\'da Adliye Bahçesi Ağaçlandırıldı

Burdur'da adliye bahçesi ağaçlandırıldı Burdur'da geçen yıl ekim ayında hizmete giren yeni adliye binasının bahçesi ağaçlandırıldı.

14.01.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da adliye bahçesi ağaçlandırıldı

Burdur'da geçen yıl ekim ayında hizmete giren yeni adliye binasının bahçesi ağaçlandırıldı.

Burdur- Tefenni karayolu üzerindeki yeni adliye binasının bahçesinin ağaçlandırılması dolayısıyla düzenlenen ağaç dikim etkinliğine, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, Adalet Komisyonu Başkanı Suat Alaca, hakimler, savcılar ve adliye personeli katıldı. Yeni binaya 7 Ekim'de taşındıklarını ve eksikleri tamamlamak için büyük çaba sarf ettiklerini söyleyen Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, "İç tefrişatını düzenledik. Çevre düzenlemesi ile ilgili bir eksiklik gördük. Bahçede dikili ağaçların küçük olduğunu ve büyümesinin uzun zaman alacağını gördüğümüz için Orman Bakanlığı Tahsis Daire Başkanlığı aracılığı ile İzmir Torbalı'dan yetişmiş ağaç getirttik. Amacımız bir an önce bu güzel adliyenin önünde yeşil bir alan oluşturmak" dedi.

Ağaçları personelin dikeceğini kaydeden Doğan, "Personelimiz üzerlerine isimliklerini takacak. Onlar burada kaldığı müddetçe, bu bina burada kaldığı müddetçe bir hatıra olarak kalmasını istiyoruz. Adliye binamız burada var oldukça ağaçlarımızın güzel bir şekilde yetişmesini istiyoruz" diye konuştu.

Başsavcı Sadi Doğan konuşmasının ardından bahçeye ilk ağacı dikti. Daha sonra adliye personeli adliyenin 3 bin 500 metrekare büyüklüğündeki bahçesine ağaç dikerek üzerine isimliklerini astı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Adliye Bahçesi Ağaçlandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement