Burdur'da Ak Partililer Kutlama Yaptı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Ak Partililer Kutlama Yaptı

Burdur\'da Ak Partililer Kutlama Yaptı

Burdur'da kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti'nin 2 milletvekili kazanmasının ardından partililer kutlama yaptı.

01.11.2015 22:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da kesin olmayan sonuçlara göre Ak Parti'nin 2 milletvekili kazanmasının ardından partililer kutlama yaptı.

Ak Parti İl Başkanlığı binası önünde toplanan partililer, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda sevinç gösterilerinde bulundu, araç konvoyu oluşturup şehir turu attı. Meydanda konuşan birinci sıra milletvekili adayı Bayram Özçelik, "Rabbimize binlerce hamd ediyoruz, binlerce şükrediyoruz. Allah'ın izniyle bize öncülük eden kurucu genel başkanımızla, başbakanımızla, cumhurbaşkanımızla bu milleti 1 Kasım'dan sonra kimse durduramayacak, kimse engellemeyecektir. Bu millet sandıkta tarih yazmıştır. 3 Kasım 2002'de de tarih yazmıştık, 1 Kasım 2015'te de yazdık. Milletin verdiği mesaj 'Yürü Recep Tayyip Erdoğan, Yürü Ahmet Davutoğlu'dur" dedi.

İkinci sıra adayı Reşat Petek de konuşmasında seçim çalışmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Petek, "Şu an şükür anı, şu an Allah'a hamd etme zamanı. Fedakar kardeşlerimizin canla başla çalışmaları sonucunda aldığımız bu kutlu zaferin sevincini yaşıyoruz. Hepimize kutlu olsun" diye konuştu.

Kutlamalar sırasında Bayram Özçelik'i omuzlarına alan Ak Partili gençler "İmralı hazır, Feto'yu bekliyor" sloganı attı. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Ak Partililer Kutlama Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement