Burdur'da Demokrasi Konvoyu - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Demokrasi Konvoyu

Burdur\'da Demokrasi Konvoyu

Burdur'da darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti sürerken, kamyon, TIR ve otomobillerden oluşan demokrasi konvoyu kent caddelerinde boy gösterdi.

25.07.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti sürerken, kamyon, TIR ve otomobillerden oluşan demokrasi konvoyu kent caddelerinde boy gösterdi.

Burdur'da dün akşam saatlerinde bir araya gelen çok sayıda kamyon, TIR ve otomobil kentin cadde ve sokaklarında klakson çalarak tur attı. 'Demokrasi konvoyu' adı altında bir araya gelen ve Türk bayraklarıyla süslenen araçlar, Köprübaşı mevkiinden başlayarak Gazi Caddesi, İnönü Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, Ali Kemal Erdem Bulvarı ve İstasyon Caddesi'nde dolaştı.

15 Temmuz'dan bu yana Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti de aralıksız sürdürülüyor. Dün akşam yine bir araya gelen bölge halkı meydanda yatsı namazını kıldıktan sonra şehitler için dua etti, Kuran okundu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ da meydandakilere telekonferans aracılığıyla bağlanarak hitap etti.

Bakan Süleyman Soylu, helikopter, silah ve tanklarla milletin üzerine gelerek korkutacaklarını düşünenlerin yanıldığını belirterek, "Demokrasiyi, bağımsızlığı, milli iradeyi, ülke sevgisini kendisine bir aşk olarak ilan eden bu milletin kararlılığını ve bu milletin bu ülkeye sahipliğini ölçemediler, anlayamadılar ve aslında millet bunlara büyük bir ders verdi, büyük bir tokat attı" dedi.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Artık evlerinize dönebilirsiniz' diyene kadar nöbete devam edeceklerini kaydederek, "Çok haince bir iş yaptılar. Vatandaşımızın cesurca direnmesine, cesurca savunmasına rağmen Ankara, İstanbul başta olmak üzere 250'ye yakın kardeşimizi şehit ettiler. 2 bine yakın kardeşimizi yaraladılar. Onlar gazi oldu ama gerçekten bu hainliği yapanlara da hadlerini bildirdi. Şimdi bir taraftan yaraları sarma, öbür taraftan bu çeteleri temizleme zamanı" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Demokrasi Konvoyu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement