Burdur'da Kura Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Kura Heyecanı

Burdur\'da Kura Heyecanı

Burdur'da kura heyecanı Burdur'da Toplum Yararına Program kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek 303 kişi için kura çekimi yapıldı.

13.10.2015 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da kura heyecanı

Burdur'da Toplum Yararına Program kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilecek 303 kişi için kura çekimi yapıldı.

Hüsnü Bayer Spor Salonu'nda yapılan kura çekimine Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdür Yardımcısı İsmail Taşçı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Çetinkaya ile başvuru yapan adaylar katıldı. Toplum Yararına Program kapsamında Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 303 kişi alınacağını belirten İsmail Taşçı, "Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği 303 kişi için kura çekimi gerçekleştiriyoruz. Toplamda 1474'ü merkezden olmak üzere il genelinde 3 bin 958 başvuru var" dedi.

Hüseyin Çetinkaya da "İŞKUR İl Müdürlüğü ile imzalanan 'Daha Temiz Okullar Projesi' kapsamında 303 kişi istihdam etmeyi planladık. Kura da çıkan arkadaşlarımız il merkezi ve ilçelerimizdeki okullarda çalışmaya başlayacak. İŞKUR Müdürlüğü tarafından müdürlüğümüze 500 kişilik bir kontenjan daha ayrıldı" diye konuştu.

Kurada çıkan işçiler 19 Ekim 2015- 15 Haziran 2016 tarihleri arasında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilecekleri okullarda çalışacak.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement