Burdur'da Vekiller Paylaşıldı - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Vekiller Paylaşıldı

Burdur\'da Vekiller Paylaşıldı

Burdur'da 3 milletvekilliğini Ak Parti, CHP ve MHP paylaştı.

07.06.2015 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da 3 milletvekilliğini Ak Parti, CHP ve MHP paylaştı.

Ak Parti adayı 60 yaşındaki Reşat Petek, CHP adayı 47 yaşındaki Mehmet Göker ve MHP adayı 43 yaşındaki Alparslan Ahmet Dursun Burdur Milletvekili seçildi.

Avukat Reşat Petek, Burdur'da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Çeşitli il ve ilçelerde Cumhuriyet savcılığı ve Cumhuriyet başsavcılığı görevlerinde bulundu. 1999 yılında emekliye ayrıldı. Anayasa hukuku, ceza hukuku, insan hakları konularında çalışmalar yaptı. Günlük gazetelerde makale yazıyor. Evli ve üç çocuk babası.

Doktor Mehmet Göker, Burdur'da doğdu. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra ortopedi ve travmatoloji ihtisasını Cumhuriyet Üniversitesi'nde yaptı. 1998 yılından bu yana Burdur Devlet Hastanesi'nde ortopedi uzmanı olarak görev yapıyor. Evli ve bir çocuk babası.

Avukat Alparslan Ahmet Dursun ise Bucak İlçesi'nde doğdu. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Bucak'ta avukatlık yapıyor. Partisinin ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2011'de milletvekili adayı oldu. Evli ve üç çocuk babası.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Vekiller Paylaşıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement