Burdur'daki Cinayet - Son Dakika
Güncel

Burdur'daki Cinayet

Burdur Valiliği, Çeltikçi ilçesinde 2013 yılında işlenen cinayetle ilgili açıklama yaptı.

02.07.2016 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Valiliği, Çeltikçi ilçesinde 2013 yılında işlenen cinayetle ilgili açıklama yaptı.

Valililikten yapılan yazılı açıklamada, Çeltikçi ilçesinde 18 Eylül 2013'ten bu yana kayıp olarak aranan F.Ö. isimli şahsın olay günü öldürdüğü ve cesedinin ormanlık alana attığının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, Y.Ç. ile birlikte olayla ilgisi olduğu tespit edilen R.A, M.Z, M.Ö, R.Ö, K.Ö. ve S.Ö. isimli şahısların Bucak Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla görevlilerce gözaltına alındığı bildirilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Şüpheli Y.Ç. ve şüpheli S.Ö. refakate alınarak şüpheli S.Ö.'nün göstermiş olduğu ormanlık ve uçurum alanda Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan arama ve tarama çalışmalarıyla kayıp F.Ö.'nün cesedi Bucak ilçesi Kocaaliler Köyünde ormanlık alanda çürümüş vaziyette bulunmuştur. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar görevlilerce hazırlanan soruşturma evrakı ile birlikte dün Bucak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş, M.Z. savcılıkça serbest bırakılmış, şahıslardan Y.Ç. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmış, diğer şahıslar adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmışlardır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Burdur'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.

  • Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı
    20:27 Osmanlı'nın sembolü Süleyman Han Camii yeniden ibadete açıldı

    Van Kalesi'nin zirvesinde bulunan Osmanlı sembolü Süleyman Han Camii, restore edildikten sonra yeniden ibadete açıldı. 2 bin 700 yıllık Van Kalesi, hala görkemiyle ayakta duruyor ve cami bu tarihi yapıyı tamamlıyor. Van Valisi Ozan Balcı, caminin açılışında yaptığı konuşmada, şehrin imar ve inşa edilmesi için yapılan çalışmaların vatandaşların huzuru ve refahı için olduğunu belirtti ve Van'ın kültür ve turizmine büyük değer katacak olan bu restorasyonların devam edeceğini söyledi.


Advertisement