Burdur'daki Deprem - Son Dakika
Yerel

Burdur'daki Deprem

Burdur\'daki Deprem

Burdur Valiliği: "AFAD İl Müdürlüğü Arama Kurtarma ve Hasar Tespit ekipleri tarafından gece boyunca Ağlasun ilçe merkezi ile Yazır, Hisarköy, Aşağıyumrutaş ve Yukarıyumrutaş köylerinde yapılan incelemelerde herhangi bir can ve mal kaybına, ağır orta hasarlı binaya rastlanılmamıştır"

25.08.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'un Ağlasun ilçesinde meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremde ilçe merkezi ve köylerinde hasarlı binaya rastlanılmadığı bildirildi.

Burdur Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Burdur Afet Acil Durum (AFAD) Yönetim Merkezi tarafından Burdur'a bağlı ilçe ve köylerindeki yetkililerle yapılan görüşmelerde, can ve mal kaybı olmadığı bilgisinin alındığı belirtildi.

Yapılan çalışmalar sonucu Burdur Valiliğinin bilgilendirildiği ifade edilen açıklamada, "AFAD İl Müdürlüğü Arama Kurtarma ve Hasar Tespit ekipleri tarafından gece boyunca Ağlasun ilçe merkezi ile Yazır, Hisarköy, Aşağıyumrutaş ve Yukarıyumrutaş köylerinde yapılan incelemelerde herhangi bir can ve mal kaybına, ağır-orta hasarlı binaya rastlanılmamıştır" denildi.

AFAD Planlama Zarar Azaltma ve İyileştirme Şube Müdürlüğü teknik personelleri tarafından detaylı hasar tespit çalışmaları ile  jeolojik incelemelere başlanıldığı belirtilen açıklamada, depremin artçılarının anlık olarak takip edildiği kaydedildi. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burdur'daki Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement