Burdur Engellilerle Protokol Üyeleri Futbol Maçı Yaptı - Son Dakika
Güncel

Burdur Engellilerle Protokol Üyeleri Futbol Maçı Yaptı

Burdur Engellilerle Protokol Üyeleri Futbol Maçı Yaptı

Engellilerle protokol üyeleri futbol maçı yaptı*- BURDUR'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında zihinsel engellilerle protokol üyeleri futbol maçı yaptı.

17.05.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engellilerle protokol üyeleri futbol maçı yaptı

*- BURDUR'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında zihinsel engellilerle protokol üyeleri futbol maçı yaptı. Karşılaşmayı engelliler takımı 8-7 kazandı.

Burdur'da 19 Mayıs dolayısıyla düzenlenen halı saha maçı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi sahasında yapıldı. İl Genel Sekreteri Servet Olpak, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Oral, Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı Yard. Doç.Dr. Mustafa Kılınç'ın yer aldığı 'Protokol Üyeleri Takımı' ile Bizim Çocuklar Zihinsel Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı 8-7 kazanan Bizim Çocuklar Zihinsel Engelliler Spor Kulübü futbolcularına ödülleri protokol üyeleri tarafından verilirken, galibiyet primi olarak da baklava ikram edildi. Zihinsel engelli futbolcular attıkları gollerden sonra büyük sevinç yaşadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Engellilerle Protokol Üyeleri Futbol Maçı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement