Burdur - 'Her Yağışta Taşan Çay Eve Doluyor' - Son Dakika
Güncel

Burdur - 'Her Yağışta Taşan Çay Eve Doluyor'

Burdur - \'Her Yağışta Taşan Çay Eve Doluyor\'

'Her yağışta taşan çay eve doluyor' Burdur'un Akyaka Köyü'nde oturan 52 yaşındaki Halil Gök, her yağışta taşan Akyaka Çayı nedeniyle ev ve ahırını su bastığını belirterek, yetkililerden sorunun çözülmesini istedi.

22.06.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Her yağışta taşan çay eve doluyor'

Burdur'un Akyaka Köyü'nde oturan 52 yaşındaki Halil Gök, her yağışta taşan Akyaka Çayı nedeniyle ev ve ahırını su bastığını belirterek, yetkililerden sorunun çözülmesini istedi.

Akyaka Köyü'nde oturan ve üreticilikle uğraşan Halil Gök, karayolu altından geçen menfezlerin dar olması nedeniyle Akyaka Çayı'nın her yağışta taştığını söyledi. Taşan suların evini bastığını anlatan Halil Gök, mağdur olduğunu aktardı. 3 yıl önce Devlet Su İşleri ile karayollarına dilekçe vererek durumu anlattığını kaydeden Halil Gök, "Çayın yatağının değiştirilmesini istedim. Ama bana cevap bile vermediler" dedi.

Çaydan taşan sular nedeniyle ahırının da su içinde kaldığını vurgulayan Halil Gök, "Yetkililer bu soruna bir çözüm bulmalı. Karayolu altından geçen menfez dar. Gelen selin taşıdığı malzemeler menfezi tıkıyor ve çay taşıyor. Menfezi genişletseler sorun kalmayacak. Her yağmur yağdığında mağdur oluyorum. Evimi, ahırımı su basıyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - 'Her Yağışta Taşan Çay Eve Doluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement