Burdur İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Burdur İstanbul'a Geliyor

Burdur Tanıtım Günleri 19 - 22 Mart tarihleri arasında Feshane'de yapılacak.

17.03.2015 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Tanıtım Günleri 19 - 22 Mart tarihleri arasında Feshane'de yapılacak. Burdur Valiliği'nin himayesinde gerçekleşen ve Burdur Belediyesi'nin desteklediği Burdur Tanıtım Günleri'nde Feshane'ye gelenleri birçok sürpriz bekliyor.

İlk olarak 18 Mart Çarşamba günü Burdur'dan 1. Dönem milletvekili olarak çıkan ve İstiklal Marşı'mızı kaleme alan Mehmet Akif Ersoy mezarı başında anılacak. 17.00'de İstiklal Caddesi'nde kağnı arabaları eşliğinde yapılacak yürüyüşle gün sona ererken, yürüyüşün yapılacağı Taksim'de 10 bin adet Burdur'a özgü ceviz ezmesi ücretsiz olarak dağıtılacak. 19 Mart Perşembe günü kapıların ziyaretçilere açılmasıyla birlikte ise bu sefer 10 bin kişilik Burdur'un 'efsane' lezzeti keşkek ikram edilecek.

GÖRSEL ŞOV HAZIRLANDI

Burdur Valiliği'nin himayesinde gerçekleşen ve Burdur Belediyesi'nin desteklediği Burdur Tanıtım Günleri'nde Feshane'ye gelenleri birçok sürpriz bekliyor. Bir yandan tarihe ışık tutulurken bir yandan da eğlenceli dakikalar yaşanacak. Üç boyutlu gösteriler ile kral yolu yapılacak, Roma döneminde kullanılan arenanın temsili boyutlusu ise faaliyetler düzenlenecek. Ayrıca kıl çadırda yörük kültürü yaşatılacak ve 'Aziziye Köyü' kültür ve sanat ekibi canlı performans sergileyecek. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement