Burdur Kavşağa Düzenleme Talebi - Son Dakika
Güncel

Burdur Kavşağa Düzenleme Talebi

Burdur Kavşağa Düzenleme Talebi

Burdur'da Tefenni karayolu üzerindeki Atatürk Mahallesi ile TOKİ konutlarını bağlayan kavşağa düzenleme yapılması istendi.

20.10.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da Tefenni karayolu üzerindeki Atatürk Mahallesi ile TOKİ konutlarını bağlayan kavşağa düzenleme yapılması istendi. Burdur- Tefenni karayolu üzerinde Atatürk Mahallesi ile TOKİ konutlarını bağlayan, aynı zamanda özel bir kolejin bulunduğu kavşakta düzenleme yapılması gündeme geldi. Kolej yetkilileri kavşakta sinyalizasyon sistemi kurulması için Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne başvuruda bulunurken, bölgedeki yol yapımının tamamlanmasının ardından kavşak düzenlemesinin değerlendirileceği yanıtını aldı.

Tesis ve İşletme Müdürü Ersin Kaplan, okulda 750 öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğünü ve günlük 300- 350 araç giriş çıkışının olduğunu belirterek, "Özellikle sabah ve akşam saatlerinde Tefenni karayoluna bağlanan kavşakta kazalar meydana geliyor. Bununla ilgili Karayolları ile Emniyet Müdürlüğü'ne bilgilendirme yaptık. Buraya ışıklı kavşak yapılmasını talep ettik. Belediye levha çalışması yaptı" dedi.

Kavşakta daha önce ölümlü kazalar yaşandığını vurgulayan Kaplan, "Geçen hafta da öğrenci velimiz kazaya karıştı. İvedilikle buraya sinyalizasyon yapılmasını talep ediyoruz. Bu kavşağın düzenlenmesi için illa ölümlü kazalar olması gerekmiyor. Ölümlü kazalara davetiye çıkaran kavşağın bir an önce yapılması ve trafik akışının düzene girmesi gerekiyor" diye konuştu.TOKİ konutlarında oturan Osman Nuri Mudul da özellikle kolejin faaliyete geçmesinden sonra trafikte yoğunluk yaşandığını vurgularken, kavşakta düzenleme yapılması gerektiğine dikkati çekti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Kavşağa Düzenleme Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement