Burdur Köpekler Burdur'da Yarıştı - Son Dakika
Dünya

Burdur Köpekler Burdur'da Yarıştı

Burdur Köpekler Burdur\'da Yarıştı

Köpekler Burdur'da yarıştı Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu tarafından düzenlenen 1'inci Burdur Ulusal Irk Standartları Yarışması köpek severleri buluşturdu.

08.02.2016 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köpekler Burdur'da yarıştı

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu tarafından düzenlenen 1'inci Burdur Ulusal Irk Standartları Yarışması köpek severleri buluşturdu.

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu, Ulusal Irk Standartları Yarışması'nın ilkini Burdur'da düzenledi. Uzay Çatı altında gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Federasyon Başkanı Ümit Özkanal, federasyon olarak her yıl çeşitli illerde yarışmalar düzenlediklerini belirtirken, "İlk kez bu yıl Burdur'da Ulusal Irk Standartları Yarışması yapıyoruz. 25 farklı ırktan 245 köpeğin katılımı ile yapılan bu yarışmada 8 Türk hakemi görev aldı. Tüm köpekler ırkın sahip olduğu ırk standardına göre değerlendirildi, köpeklere 'iyi', 'çok iyi', 'mükemmel' gibi dereceler verildi. Mükemmel derece alan köpeklerden ilk köpeğe de CAC yani Ulusal Şampiyonluk Adayı unvanı, ödül olarak da rozet, madalya ve kupa verildi" dedi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını kaydetti.

Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu Başkanı Ümit Özkanal, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e katkıları için plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Burdur Köpekler Burdur'da Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement