Burdur Makü'de Şiir Dinletisi - Son Dakika
Güncel

Burdur Makü'de Şiir Dinletisi

Burdur Makü\'de Şiir Dinletisi

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu tarafından 'Aşkla Kal' adlı şiir dinletisi düzenlendi.

03.03.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kültür ve Sosyal Araştırmalar Topluluğu tarafından 'Aşkla Kal' adlı şiir dinletisi düzenlendi. MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen Kahraman Tazeoğlu- Aşkla Kal şiir dinletisine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca, Rektör Danışmanı Yard. Doç. Dr. Mustafa Kılınç ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Şair Kahraman Tazeoğlu, program öncesi salondakilerle özçekim yaptı. Ardından 'Aşkla Kal' kitabını tanıtan Tazeoğlu, 17 yaşında yazmaya başladığı şiirlerini hep belediye otobüslerinde yazdığını belirterek, "Çünkü ben hayatı otobüslerde tanıdım" dedi.

Amacının insanların daha çok kitap okuması olduğunu anlatan Tazeoğlu, "İşin sırrı kelimeleri iyi kullanabilmek. Kelimeler dilersek aşka, dilersek bıçağa dönüştürülebilir. Biz kelimeleri düzgün kullanabildiğimiz sürece siz de okumaya devam edeceksiniz" diye konuştu.

Programda şiirlerini seslendiren Tazeoğlu'na, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Karaca tarafından hediye verildi. Tazeoğlu daha sonra kitaplarını imzaladı.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement