Burdur Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Politika

Burdur Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Burdur Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

BURDUR (İHA) –25. Dönem Burdur milletvekilleri, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

12.06.2015 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURDUR (İHA) –25. Dönem Burdur milletvekilleri, düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Burdur Adliyesi İl Seçim Kurulu Başkanlığı'na giden AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker ve MHP Burdur Milletvekili Alparslan Dursun'a mazbataları, İl Seçim Kurulu Başkanı Özgür Aktuğ tarafından takdim edildi. Mazbatasını almaya ilk olarak MHP Burdur Milletvekili Alparslan Dursun geldi. Avukat olan Dursun'u tebrik eden Burdur Baro Başkanı Ramazan Gedik, Burdur'dan iki avukatın milletvekili seçilmesine sevindiklerini ifade ederek, Baro Odası'nda mazbatalarını almalarından mutluluk duyduğunu söyledi.

MHP Burdur Milletvekili Alparslan Dursun, daha sonra mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Özgür Aktuğ'dan aldı. Dursun, genel seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi. Milletvekili Dursun'a, MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, MHP Merkez İlçe Başkanı Atila Yeşilgöz ve MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

CHP BURDUR MİLLETVEKİLİ DR. MEHMET GÖKER MUTLULUĞUNU EŞİYLE PAYLAŞTI

Burdur Adliyesi'ne ikinci gelen ise CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker oldu. CHP İl Başkanvekili Musa Özdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Ayten, CHP 25. Dönem Milletvekili adayları Kadir Koç ve Okan Kurd ile birlikte gelen Göker'e mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Özgür Aktuğ takdim ederek, görevinde başarılar diledi. Mazbatasını aldıktan sonra eşi Dr. İlkin Göker'e sarılan Mehmet Göker, destek ve çabasından dolayı teşekkür ederek, basına poz verdi. Milletvekilliği seçimlerinde büyük destek veren CHP İl Yönetimi başta olmak üzere partililere ve Burdur halkına teşekkür eden Milletvekili Göker, "Belki bu mazbatada benim ismim yazıyor olabilir ama bunu esas hak eden Cumhuriyet Halk Partililer, Merkez İlçe yönetimi. Ben sadece bunun görünen kısmıyım. Özellikle aday arkadaşlarım Kadir Koç'a, Okan Kurd'a teşekkürü bir borç biliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi elbette demokratik yollarla karanlığa dur demiştir. Halka verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Bu konuda takipçisi olacağız" dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ REŞAT PETEK MAZBATASINI ALDI

AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner ve AK Parti İl Teşkilatı ile birlikte Burdur Adliyesi'ne gelen AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek de, mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Özgür Aktuğ'dan aldı. Duygu ve düşüncelerini aktaran Petek, "Mazbataya baktığımız zaman '7 Haziran 2015 tarihinde yapılan 25. Dönem Milletvekili seçimlerinde Burdur ili milletvekili seçilmiştir' şeklinde yazılı mazbatamız takdim edildi. Tabii burada önemli bu mazbatanın ne anlama geldiğidir. Milletimizin iradesinin sandıkta tecellisi sonucunda milletimizi TBMM'de temsil yetkisi almak bizim için onurdur, en büyüğüdür. Bundan sonrası bu onuru layıkıyla taşımak olacaktır. 'Milletimize seçim çalışmalarında hep 'kendi mukadderatını kendisi tayin etmesi gerekir, söz milletindir' şeklinde her konuşmamızda ifade ettim. Sandıktan çıkan sonuç milletimizin kararıdır. Siyasi partilerin milletimize ayar vermesi kabul edilemez. Millete boyları ile her zaman bütün siyasi partilere tabir yerinde ayar verebilir. Onlar oyları ile neyi isteyip istemediği konusunda gereken mesajları verebilir. 7 Haziran seçimlerinde de aynı şekilde aziz milletimiz sandıkta kendisinden oy isteyen siyasi partileri, onların adaylarını ölçmüş tartmış ve sonucunda iradesini ortaya koymuştur. Bu ortaya konulan irade ile Adalet ve Kalkınma Partisi Türkiye'nin en güçlü aktörü olduğunu sandık sonuçları bir kez daha ortaya koymuştur. 258 milletvekili ile parlamentoda temsil gücü elde etmiştir. AK Parti'nin Burdur milletvekili olmak benim için bir onurdur. Bu konuda Burdur'da aldığımız sonuçlar ortadadır. Gerçekten milletimizin teveccühü için ben şükranlarımı arz ediyorum. Yaptığımız çalışmalarda rol alan bütün dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi ifade ediyorum. Seçimlerin demokratik ortamda adil biçimde gerçekleşmesini sağlayan ve denetimi temin eden sandık kurulu başkanlarına, parti müşahitlerine, ilçe ve il seçim kurulu başkan ve görevlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Burdur Barosu Başkanı Ramazan Gedik, meslektaşları Reşat Petek, Alpaslan Dursun ve Dr. Mehmet Göker'i tebrik etti. Adliye çıkışında ise meslektaş olan MHP Burdur Milletvekili Alpsarslan Dursun ve AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek birbirlerini tebrik ederek, başarılar diledi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Burdur Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement