Burdur Pompalı Tüfekle Toplum Sağlığı Merkezi'ne Ateş Açtı - Son Dakika
Güncel

Burdur Pompalı Tüfekle Toplum Sağlığı Merkezi'ne Ateş Açtı

Burdur Pompalı Tüfekle Toplum Sağlığı Merkezi\'ne Ateş Açtı

Burdur'da Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan 24 yaşındaki Adem Yılmaz, polis ekiplerince gözaltına alındı.

19.11.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur'da Toplum Sağlığı Merkezi'nin bahçesinde pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan 24 yaşındaki Adem Yılmaz, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, saat 13.30 sıralarında Burdur- Tefenni karayolu üzerindeki Toplum Sağlığı Merkezi'nde meydana geldi. Eşinin tedavisi için kent merkezine gelen Adem Yılmaz, iddiaya göre eşi muayene olduğu sırada bir anda sinirlenerek merkezden dışarı çıktı. Otomobilinden pompalı tüfeğini alan Yılmaz, görevliler ve muayene için gelenlerin bulunduğu merkez bahçesinde rastgele çevreye ateş etmeye başladı. Saçmalardan biri merkezin camına, diğeri ise duvarına isabet etti. Olayda, şans eseri ölen ve yaralanan olmadı.

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Adem Yılmaz'ı tüfeği bırakması konusunda ikna ederek gözaltına aldı. Şüpheli, Burdur Emniyet Müdürlüğü Kemal Sunar Polis Merkezi'ne götürüldü. Merkeze gelen Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sevinç Sütlü, olayın neden gerçekleştiği konusunda bilgileri olmadığını belirterek, Bizim için sevindirici olan arkadaşlarımızın olayı yara almadan atlatması. Olaydan etkilenen personelimize öğleden sonra izin vereceğiz dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Pompalı Tüfekle Toplum Sağlığı Merkezi'ne Ateş Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement