Burdur Suçüstü Yaptığı Şüpheliyle Boğuşan Polis Kendi Silahıyla Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Burdur Suçüstü Yaptığı Şüpheliyle Boğuşan Polis Kendi Silahıyla Yaralandı

Burdur Suçüstü Yaptığı Şüpheliyle Boğuşan Polis Kendi Silahıyla Yaralandı

Suçüstü yaptığı şüpheliyle boğuşan polis kendi silahıyla yaralandıBurdur'da telefon dolandırıcılarına suçüstü yapmak isteyen polislerle telefon dolandırıcısı olduğu iddia edilen şüpheliler arasında çıkan boğuşmada silahı ateş alan polis memuru sağ baldırından yaralandı.

29.09.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suçüstü yaptığı şüpheliyle boğuşan polis kendi silahıyla yaralandı

Burdur'da telefon dolandırıcılarına suçüstü yapmak isteyen polislerle telefon dolandırıcısı olduğu iddia edilen şüpheliler arasında çıkan boğuşmada silahı ateş alan polis memuru sağ baldırından yaralandı.

Burdur merkez Menderes Mahallesi'nde oturan yaşlı çift kendilerini telefonla dolandırmak isteyen kişiler olduğu yönünde polise ihbarda bulundu. Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar iddiaya göre çiftin adının FETÖ soruşturmasında geçtiğini ve para karşılığında kendilerini kurtaracaklarını söyledi. İhbar sonrası çiftin evine gelen 2 sivil polis memuru, parayı evde teslim alacaklarını söyleyen şüphelilere suçüstü yapmak için tertibat aldı.

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI, 1'İ KAÇTI

Polis memurlarından biri tek katlı evin içerisinde, diğeri ise bahçede beklediği sırada çiftin bankadan çektiği 12 bin lirayı teslim almak için 2 erkek şüpheli eve geldi. Evdeki polis memuru M.G. beylik tabancasını çıkarak şüphelilere suçüstü yapmak istedi. Bu sırada şüphelilerle polis arasında arbede çıktı. Bahçedeki polis memuru da içeri girerek şüphelilere müdahale etmeye çalıştı. Boğuşma sırasında M.G.'nin elindeki tabanca ateş aldı. Tabancadan çıkan kurşun M.G.'nin sağ baldırına isabet etti. Takviye ekiplerle birlikte şüpheliler F.A. ile A.G. kaçamadan yakalanırken, evin dışında gözcülük yaptığı belirtilen bir kadın ise geldikleri aracı bırakıp kayıplara karıştı. Silahla yaralanan polis memuru M.G. ile boğuşma esnasında darbe alan polis memuru V.K., ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Polislerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Boğuşma sırasında yaralanan şüpheli F.A. da aynı hastanedeki tedavisinin ardından polis merkezine götürüldü.

'KENDİ SİLAHINDAN KENDİSİNİ YARALADI'

Burdur Valisi Şerif Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru da Burdur Devlet Hastanesi'ne gelerek yaralı polislerin durumu hakkında bilgi aldı. Burdur'da son bir hafta içinde 6 telefon dolandırıcısının suçüstü yakalandığını söyleyen Vali Yılmaz, gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"Bugün arkadaşlarımızın takibinde olan bir suçla ilgili yaşlı bir çifti dolandırmak için paraları evlerinde teslim alacaklardı. Arkadaşlarımız evde gerekli önlemi aldı. Eve geldiklerinde arkadaşlarımız mukavemetle karşılaştı. Arkadaşımız kendi silahından kendisini yaraladı. Arkadaşlarımızın şu an itibariyle herhangi bir hayati tehlikesi yok. Tedavileri devam ediyor. Şüphelileri yakaladık. 2 kişiyi suçüstü yakalamış olduk. 1 kişi şu an kaçak, onu da yakalama çalışmaları devam ediyor."

VALİ VATANDAŞLARI UYARDI

Vatandaşları dolandırıcılık olaylarına karşı da uyaran Vali Yılmaz, "Buradan vatandaşlara sesleniyorum; devlet, vali, kaymakam, polis adı kullanarak yardım istemez. Evlerine memur dahi gelirse kimlik sorsunlar. Kimlik göstermek zorunda. Bu zorunluluk yerine getirildikten sonra hiç kimsenin dolandırılması mümkün değil" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Suçüstü Yaptığı Şüpheliyle Boğuşan Polis Kendi Silahıyla Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.


Advertisement