Burgan Bank Yeşilyurt Şubesi Müşterileriyle Buluşuyor! - Son Dakika
Güncel

Burgan Bank Yeşilyurt Şubesi Müşterileriyle Buluşuyor!

Burgan Bank Yeşilyurt Şubesi Müşterileriyle Buluşuyor!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in mahalle gezilerinde tespit ettiği eksiklikler bir bir çözüme kavuşturuluyor.

27.11.2014 08:57  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle statüsüne kavuşan Karatepe'de de parkın çehresini değiştiren belediye ekipleri mahalle sakinlerine daha güvenli ve sağlıklı kamusal alanlar sunmak adına Karatepe Parkı çevresinde çit çalışması yaptı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler kamusal alanlarda gerçekleştirdiği çevre düzenlemeleri kapsamında Karatepe Parkı alanını daha estetik bir görünüme kavuşturuyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in " Kartepe'yi Dinliyoruz" projesi kapsamında gerçekleştirdiği mahalle gezisinde; mahalle sakinlerinin ilettiği eksikliler de tek tek gideriliyor. Başkan Üzülmez'in halkın istek ve taleplerini önemseyen yönetim modeli çerçevesinde Karatepe Mahalle gezisinde park alanının modernize edilmesi ile ilgili haklı talebi çözüme kavuşturmak için kollarını sıvayan belediye ekipleri, Karatepe Park Alanı'nda çalışma başlattı.

Karatepe Park Alanını daha güvenli, sağlıklı ve estetik bir görünüme kavuşturmak için Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri park alanını çevreleyen 100 metre uzunluğundaki güzergâhı çitle koruma altına aldı. Parkın bir bölümünde eksik alanlarda ekonomik ömrünü tamamlayan kısımları yenileyen ekipler, mevcut alandaki çitleri ise boyayarak bakımdan geçirdi. İsteklerinin kısa zamanda yerine getirilmesinden memnuniyet duyan mahalle sakinleri Başkan Üzülmez 'in mahalle toplantısında verdiği sözü çok kısa sürede yerine getirdiği için; "Kendisine teşekkürü bir borç biliriz." dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burgan Bank Yeşilyurt Şubesi Müşterileriyle Buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement