Burgazspor Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyor - Son Dakika
Yerel

Burgazspor Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyor

Burgazspor Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyor

Mudanya Burgazspor, her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okullarının startını vererek spora yeni gençler kazandırma gayreti içine girdi.

01.07.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mudanya Burgaz spor, her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okullarının startını vererek spora yeni gençler kazandırma gayreti içine girdi.

Yaz spor okullarının açılışını 170 lisanslı öğrencinin katılımı ile gerçekleştiren başlama vuruşunu Mudanya ilçe kaymakamı Orhan Çiftçi yaptı. Burgazspor kulüp başkanı Cenk Turhan, birçok şampiyonluklar bulunan ve sayısız başarılı karşılaşmalara imza atmış güçlü bir takım olan Burgazspor tarafından bu güne kadar özellikle futbola sayısız genç yeteneğin kazandırıldığı yaz spor okullarının yeni bir startını vermekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Turhan, "Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz spor okulunun startını verdik. Yeni yetenekleri keşfedip özellikle Burgazspor alt takımına kazandırmaya gayret göstereceğiz. Amacımız gençlere sporu sevdirmek, Burgazspor'a sporcu kaynağı oluşturmak ve topluma spor kültürünü kazandırmak, gençlerimizin ve çocuklarımızın yaz tatillerini en iyi şekilde ve sporla dolu dolu geçirmelerini sağlamak ve böylece kötü alışkanlıklardan uzak durarak sosyal çevrelerini genişletmek, güzel davranışlar kazandırmalarına yardımcı olmaktır" dedi.

Burgazspor'un yaz spor okullarının bile, bir sporcu fabrikası gibi çalıştığını da vurgulayan Başkan Turhan, Burgazspor olarak lisanslı 170 sporcuya hizmet vermekte olduklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burgazspor Geleceğin Yıldızlarını Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement