Burhan Eşer Yeni Diyarbakırspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Burhan Eşer Yeni Diyarbakırspor'u Ziyaret Etti

Burhan Eşer Yeni Diyarbakırspor\'u Ziyaret Etti

Sivassporlu Burhan Eşer, Yeni Diyarbakırspor'u ziyaret ederek ekibe baklava ikram edip şampiyonluk istedi.

08.04.2015 21:38  Güncelleme: 21:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakırspor'un son dönemlerde yetiştirdiği en önemli futbolcuların başında gelen ve 10 sezondan beri Süper Lig'de forma giyen Burhan Eşer, memleketine olan vefasını her fırsatta gösteriyor.

Süper Lig'de maçların ertelenmesi üzerine kulübü tarafından verilen izni fırsat bilerek Diyarbakır'a gelen başarılı futbolcu, takımımızı ziyaret ederek şampiyonluk yarışında destek verdi. Seyrantepe tesislerine gelerek takımın idmanını izleyen Burhan, takımın son durumu hakkında bilgi aldı.

Takıma Büyük Moral Oldu

İdmanın sonunda Yeşil-Kırmızılılara baklava ikram edip, hatıra resmi çektiren Burhan, kendisine ilgi gösteren futbolcularla bir süre sohbet ederek, Diyarbakırspor markasını hak ettiği yere getirmelerini istedi.

'Diyarbakırspor'u Yakından Takip Ediyorum'

Burhan, "Diyarbakırspor'un üzerimizde çok emeği var. Bu isim sayesinde buralara geldik. Şua an Süper Lig'de olması gerekirken, kötü yönetildiği için bu hale düştü. Diyarbakırspor kente yeniden heyecan kazandırdı. Diyarbakırspor A.Ş'nin maç sonuçlarını merakla takip ederek bilgi alıyorum. Bu sezon inşallah takımımız şampiyon olacak. Diyarbakırspor markası yeniden üst liglere çıkarsa inanıyorum ki bizim gibi hatta bizden daha yetenekli futbolcular yetişecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Burhan Eşer Yeni Diyarbakırspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement