Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası Sona Erdi

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen, Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası yelkenli yat yarışlarına, 16 yat ile 120 yelkenci katıldı.

04.12.2016 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen, Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası yelkenli yat yarışlarına, 16 yat ile 120 yelkenci katıldı.

Marmaris Körfezi'nde gerçekleştirilen ve 2 gün süren yarışların final gününde, yarış komitesini taşıyan teknenin denize açılarak yarış parkurunu belirleyen dubaları yerleştirmesinin ardından, Netsel Marina'da bağlı bulunan yelkenli yatlar körfeze çıktı.

Yatlar bir süre antrenman turları atarak, yarış için gerekli rüzgarın oluşmasını bekledi. Rüzgarın çıkmasıyla koy içinde yapılan yarışın final günü startı verildi.

MIYC Yönetim Kurulu Üyesi Halit Kesgin, 2016 yılının son yarışını sorunsuz ve ideal bir rüzgarlarla gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Kesgin, derneğin kurucusu ve eski başkanlarından Burhanettin Tekdağ adına gerçekleştirdikleri kupa ile 2016 yılı son yarışlarını tamamladıklarını belirterek, "Güzel ve yat yarışları için ideal bir havada sorunsuz bir şekilde 2 gün süren son yarışları tamamladık. Bütün yelkenli yat severleri 2017 kış trofemize bekliyoruz." dedi.

Final yarışının ardından, kulüp bahçesinde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Marmaris Uluslararası Yat Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası yarışlarında sınıflarına göre ilk 3 dereceyi elde eden yat ve sahipleri şu şekilde oluştu:

IRC-1

1- Alexsandra (Bülent Görgün), 2- Hadar (İhsan Kalaycı), 3- Gökova (Cumhur Gökova)

IRC-2

1- Hayta (Zafer Öznur), 2- Lady Bubu (Yusuf Çakır), 3- Cape Horn- Bodrum Milta Marina (Mehmet Nazmi Nurel)

IRC-3

1- M2 (Mustafa Tezcan), 2- Rain (Erol Algül), 3- Boomerang (İrem Bastüzel)

IRC-4

1- Blue Birt2 (Mehmet Özdaş), 2- Smart Too (Tansel Yüzer), 3- Penteli (Gülhan Hazal Sarol)

Destek Sınıfı

1-KG (Kaan Altınay)

Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası Sona Erdi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Burhanettin Tekdağ Yıl Sonu Kupası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement