Burhaniye'de Aydınlığa İlk Adım Gecesi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Aydınlığa İlk Adım Gecesi

Burhaniye\'de Aydınlığa İlk Adım Gecesi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Bahçeşehir Koleji 1. sınıf öğrencilerinin düzenlediği Aydınlığa İlk Adım Gecesi büyük ilgi gördü.

30.03.2014 18:25  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf öğrencilerinin düzenlediği Aydınlığa İlk Adım Gecesi büyük ilgi gördü. Reha Yurdakul Kültür Merkezinde düzenlenen gece de, öğrencilerin sergiledikleri oyunlar büyük alkış aldı.

Okul da, 1 buçuk ay süren çalışma sonunda hazırlanan İngilizce, Almanca ve Türkçe ile müzik derslerindeki kazanımlarını sergileyen öğrenciler takdir topladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Karabıyık'ın da izlediği gecede büyük coşku yaşandı. Öğrenciler, kısa sürede yaptıkları çalışmalara ve küçük yaşlarına rağmen izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Veliler, çocuklarının nasıl bu kadar kısa sürede bu kadar çok şeyi öğrendiklerinin şaşkınlığını gece boyu üzerlerinden atamazken, sergilenen gösteriler izleyenleri büyüledi. Başarılı öğrencileri kutlayan Okul Müdürü Semra Talay, "Çocuklarınızla okula geldiğiniz ilk günü, onlardan ne kadar zor ayrıldığınız anı anımsayın. Ne kadar da çabuk geçiyor zaman. Bugün artık okuyor ve yazıyorlar. Aydıon olmaya ilk adımlarını atıyorlar. Karanlıkları aydınlatmanın en büyük ve önemli adımını bu yıl gerçekleştirdiler. Onlar, sene başından bu yana bilgiye, bilimsel bilgiye kendilerinin ulaşmasını değerli bulan bir kurumun çatısı altındalar. Okulumuzda öğrenmeyi öğrenerek eğitim süreçlerini tamamlayacaklar. İnanıyoruz ki, sevgili öğrencilerimiz, bugün, aydınlığa attıkları ilk adımlarla ülke sınırlarını aşacak başarılara yöneldiler. Başladıkları bu süreçte Türkiye'nin ve dünyanın geleceğine yön verecek bilim insanları, liderler ve sanatçılar olacaklar. Bu güzel yavrularımızın bugünlere gelmesinde, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan siz değerli anne-babaları ve kıymetli öğretmenlerimi yürekten kutluyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Aydınlığa İlk Adım Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement